reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ja ostatnio miałam reczny ale i tak najlepiej odciagało mi sie reka mleko samo sikałoa odciagaczem to tak bolało ze hohohoho:sick: :baffled:

reklama
A ja nadal nic nie mam dla mojego skarba...:-(
Ale udało mi sie przekonać mojego lubego i jutro wybieramy się na pierwsze zakupy, oglądanie wózków, łóżeczek i wszystkich słodkich rzeczy dla bobasków :-) no i mamusi też sie coś okroi...
Jak coś kupimy to napisze. Postaram sie zrobić zdjecia i wkleić, ale nie obiecuje, bo nie weim czy mi się uda...

ja tez nadal nic nie mam i chyba dopiero po nowym roku zaczne wszystko kompletowac na szczescie wozek i lozeczko mam po starszym synku:-)

a ja znow kupilam fajne ciuszki dla malenkiej w nagrode ze jest taka zdrowiutka i fajniutka. jutro zrobie zdjecia i wam pokaze:-)

Ogarnia mnie wena zakupów dla niuńka, a że właściwie wszystkie ciuszki dostaliśmy, łóżeczko raczej też będzie pożyczone, to kupuję te wszystkie drobiażdżki typu pierwsza paczka pieluch, chusteczki, oliwka itp. Już mam pół szuflady takich pierdułek - część dla dziecka, część dla mnie do szpitala.
Jak mijam stoisko z ciuszkami,to aż mi szkoda, że nie muszę tych ubranek kupować, ale nie ma co przeginać z najmniejszymi rozmiarami, a większe to się zobaczy, w jakim kolorze i fasonie mu będzie do twarzy;-)

ol, maly na pewno bedzie wygladal jak maly james dean i we wszystkim mu bedzie do twarzy:-D

a tak powaznie to zazdroszcze ci ze ciuszki "dziedziczysz" bo to naprawde duza oszczednosc:nerd:

Wreszcie kupiam dla mojego maleństwa pierwsze ubranka...co prawda tylko jedno body i jeden pajacyk, ale są takie cudne...nawet moja przesądna mama była zachwycona:-D

reklama
Narazie byłam w Częstochowie, ale w poniedziałek wybieram sie do Słonia w Łodzi..otworzyli ten przy Ortdomie, a tu mam zdecydowanie bliżej, bo pomieszkuje na Tatrzańskiej w cioci, wiec....:-)

Do góry