reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tam niedaleko mieszkaja moi rodzice :-) to "prawie" sasiadkami jestesmy! wczoraj wlasnie zauwazylam ze otworzyli. my czekamy do 10 grudnia na glownego sponsora czyli mojego tate (bo to juz wieksze zakupy beda, lozeczko, wozek i cala reszta potrzebnych rzeczy).:-)

reklama
A mnie maz wczoraj cala zakatarzona i obolala :baffled: wyciagnal na jedzonko, potem na kawke i czekoladowe cisteczko (a wlasciwie ciacho), jarmark przedswiateczny (pycha kasztany!) i w koncu do sklepu gdzie dla Dziadzi zakupilismy sliczne skarpeteczki, zielony pajacyk z Misiem Puchatkiem i rozowy recznik z kapturkiem z uszami krolika. I wiecie co? a terapia zadzialala-przeziebienie dzis o wiele slabsze!!!:-) :-D :tak:

Lil kate no to praktycznie w wielu miejscach mogłybyśmy sie spotkaać, na ulicy przy uczelni, na przystanku autobusowym,nawet w Słoniu przy Milionowej :-D ;-)
Ja w sumie to spię tam jedną nockę, ale te okolice są dla mnie najbardziej znane...:laugh2:
A jeśli chodzi o te naprawde grubsze zakupy to nie wiem kiedy je zrobimy, łóżeczko to moze przed swietami, ale wózek to w styczniu...tak myslę...reszte to sukcesywnie po trochu zaczniemy.....niestety nie mam takiego komfortu,że ktoś mi coś kupi....:-( nawet mi bronią, głupie przesądy:baffled:

mysia23, u mnie na metce rozka z tej firmy (4baby) jest taki adres:

"SMYKATESY"
Ul.Wilsona 88
42-200 Częstochowa

tak sobie mysle ze to chyba ich sklep firmowy:confused:
albo napisz do nich na allegro, uzytkownik nazywa sie 4baby i zapytaj czy to aby na pewno adres sklepu!

Lil kate dziekuje za tą informacje...dla pewności napisze jezcze do nich...może zamówiłambym na allrgro, ale nie ma już tego kolorku, który chce...

Widzę, że Lil kate mnie ubiegła z podaniem adresu sklepu. Mysia23 jak się do niego wybierzesz, to napisz koniecznie, ile taka 4-częściowa pościel kosztuje u nich w sklepie, jestem ciekawa, czy w tej samej cenie wystawiają na Allegro (ja płaciłam za nią 160 zl).

Kasiad zamierzam sie wybrać tam dopiero po 11 grudnia, ale na pewno napisze czy kupiłam i ile kosztowała ta pościel...w sumie gdyby był jeszcze na allegro ten kolor co chciałam to pewnie bym sobie zamówiła....tyle,że dochodzi koszt przesyłki, a jak bede na miejscu i tak to po co płacić za poczte....

reklama
Do góry