Tam niedaleko mieszkaja moi rodzice :-) to "prawie" sasiadkami jestesmy! wczoraj wlasnie zauwazylam ze otworzyli. my czekamy do 10 grudnia na glownego sponsora czyli mojego tate (bo to juz wieksze zakupy beda, lozeczko, wozek i cala reszta potrzebnych rzeczy).:-)
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A mnie maz wczoraj cala zakatarzona i obolala wyciagnal na jedzonko, potem na kawke i czekoladowe cisteczko (a wlasciwie ciacho), jarmark przedswiateczny (pycha kasztany!) i w koncu do sklepu gdzie dla Dziadzi zakupilismy sliczne skarpeteczki, zielony pajacyk z Misiem Puchatkiem i rozowy recznik z kapturkiem z uszami krolika. I wiecie co? a terapia zadzialala-przeziebienie dzis o wiele slabsze!!!:-)
mysia23
mama dwójeczki
Lil kate no to praktycznie w wielu miejscach mogłybyśmy sie spotkaać, na ulicy przy uczelni, na przystanku autobusowym,nawet w Słoniu przy Milionowej ;-)
Ja w sumie to spię tam jedną nockę, ale te okolice są dla mnie najbardziej znane...
A jeśli chodzi o te naprawde grubsze zakupy to nie wiem kiedy je zrobimy, łóżeczko to moze przed swietami, ale wózek to w styczniu...tak myslę...reszte to sukcesywnie po trochu zaczniemy.....niestety nie mam takiego komfortu,że ktoś mi coś kupi....:-( nawet mi bronią, głupie przesądy
Ja w sumie to spię tam jedną nockę, ale te okolice są dla mnie najbardziej znane...
A jeśli chodzi o te naprawde grubsze zakupy to nie wiem kiedy je zrobimy, łóżeczko to moze przed swietami, ale wózek to w styczniu...tak myslę...reszte to sukcesywnie po trochu zaczniemy.....niestety nie mam takiego komfortu,że ktoś mi coś kupi....:-( nawet mi bronią, głupie przesądy
mysia23, u mnie na metce rozka z tej firmy (4baby) jest taki adres:
"SMYKATESY"
Ul.Wilsona 88
42-200 Częstochowa
tak sobie mysle ze to chyba ich sklep firmowy
albo napisz do nich na allegro, uzytkownik nazywa sie 4baby i zapytaj czy to aby na pewno adres sklepu!
"SMYKATESY"
Ul.Wilsona 88
42-200 Częstochowa
tak sobie mysle ze to chyba ich sklep firmowy
albo napisz do nich na allegro, uzytkownik nazywa sie 4baby i zapytaj czy to aby na pewno adres sklepu!
Widzę, że Lil kate mnie ubiegła z podaniem adresu sklepu. Mysia23 jak się do niego wybierzesz, to napisz koniecznie, ile taka 4-częściowa pościel kosztuje u nich w sklepie, jestem ciekawa, czy w tej samej cenie wystawiają na Allegro (ja płaciłam za nią 160 zl).
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad zamierzam sie wybrać tam dopiero po 11 grudnia, ale na pewno napisze czy kupiłam i ile kosztowała ta pościel...w sumie gdyby był jeszcze na allegro ten kolor co chciałam to pewnie bym sobie zamówiła....tyle,że dochodzi koszt przesyłki, a jak bede na miejscu i tak to po co płacić za poczte....
wlasnie kupilam mojej panience taki malenki kombinezonik na wyjscie ze szpitala. potem jak sie zcazna spacerki to pomyslimy o czyms wiekszym i wypasionym:-)
Śliczny kombinezon na 1-2 miesiące (144340641) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny kombinezon na 1-2 miesiące (144340641) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: