reklama
Gosia, śliczne rzeczy Też uwielbiam kupowac rzeczy, ale narazie szafa mi się ledwo zamyka, tak mam ich dużo.
A z zabawek dziś kupiłam jeszcze coś:
ŚLICZNY BĄCZEK GRAJĄCY !!! ZOBACZ !!! (225865230) - Aukcje internetowe Allegro
A z zabawek dziś kupiłam jeszcze coś:
ŚLICZNY BĄCZEK GRAJĄCY !!! ZOBACZ !!! (225865230) - Aukcje internetowe Allegro
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no Szymek zdecydowanie za mały na dina ale najbardziej podobaja mu sie kulki bo kolorowe i cos w nich lata i światełka też są spoko. za to idealnie pasuje do rogu pokoju a za nim stoi kwiat i fajnie wszystko wyglada.
mysia23
mama dwójeczki
No to decyzja zapadła, zakup zabawki edukacyjnej dokonany:
FISHER PRICE KSIĄŻECZKA RYMOWANKA -NOWOŚĆ SS (226318528) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy czasem ta książeczka nie jest po angielsku...choć chyba widziałąm wersje polskie, więc trzeba dobrze sprawdzać...
mysia23
mama dwójeczki
Ja zastanawiałam się nad tą żyrafką, ale też zrezygnowałam...narazie nic nie zakupiłam, ale w poniedziałek będę w Łodzi, to zajrzę do SMYKA i może kupię tego żółwika....co ma Kasiad
Poza tym bardzo korci mnie ta piłka, którą gdzieś wkleiłam...ale chyba trochę droga i nie jestem pewna czy zda egzamin..
Ostatnio kupiłam Filipowi kilka rzeczy...zdjęcia wkleję później..a dziś kupiliśmy 2x bodziaki H&M za 27zł. Nie wiem czy tanio czy drogo, ale konieczność to była...
Dziewczyny mam jeszcze do was pytanie: rozglądacie sie już za odzieniem wierzchnim na zimę dla Waszych bączków???
Ja zaglądam tu i tam i sama nie wiem na co się nastawić....na kurteczkę, kombinezon jednoczęściowy czy kombinezon dwuczęściowy, tzn. kurtka+spodnie na szelkach ocieplane.
W sumie to podoba mi się np. taki komplet albo taki
Poza tym bardzo korci mnie ta piłka, którą gdzieś wkleiłam...ale chyba trochę droga i nie jestem pewna czy zda egzamin..
Ostatnio kupiłam Filipowi kilka rzeczy...zdjęcia wkleję później..a dziś kupiliśmy 2x bodziaki H&M za 27zł. Nie wiem czy tanio czy drogo, ale konieczność to była...
Dziewczyny mam jeszcze do was pytanie: rozglądacie sie już za odzieniem wierzchnim na zimę dla Waszych bączków???
Ja zaglądam tu i tam i sama nie wiem na co się nastawić....na kurteczkę, kombinezon jednoczęściowy czy kombinezon dwuczęściowy, tzn. kurtka+spodnie na szelkach ocieplane.
W sumie to podoba mi się np. taki komplet albo taki
No u nas z bodami tez bylo krucho i jakis tydz. temu zamowilam te:
*AN* NOWE BODY EARLY DAYS-7szt 6-12M-74cm NOWOŚĆ (225979729) - Aukcje internetowe Allegro
Joasiek pisala kiedys o tej firmie i sa na prawde super i tez nie drogie.
A co do kurtek to juz gdzies pisalysmy a nawet wklejalysmy fotki ktora co ma <nie wszystkie oczywiscie>
My osobiscie mamy kombinezon z cocodrillo, w calosci. Sprawowal sie super na Oliwci mysle ze Julci tez posluzy:-)
*AN* NOWE BODY EARLY DAYS-7szt 6-12M-74cm NOWOŚĆ (225979729) - Aukcje internetowe Allegro
Joasiek pisala kiedys o tej firmie i sa na prawde super i tez nie drogie.
A co do kurtek to juz gdzies pisalysmy a nawet wklejalysmy fotki ktora co ma <nie wszystkie oczywiscie>
My osobiscie mamy kombinezon z cocodrillo, w calosci. Sprawowal sie super na Oliwci mysle ze Julci tez posluzy:-)
reklama
Podziel się: