reklama
Ja wczoraj poreperowałam wszystkie naderwane zatrzaski przy śpioszkach, już tylko wyprać, wyprasować i gotowe :-). Ale z tym się na razie nie spieszę. Mój dzidziuś ma już całkiem niezłą kolekcję ciuszków, choć ja kupiłam na razie tylko jedne śpioszki :-)
mysia23
mama dwójeczki
Lil kate chciałam Cię spytać czy znasz jakieś hurtownie i większe sklepy w Łodzi z rzeczami dla maluszków? Ja od tylu lat zwiazana jestem z Łodzia, ale takich danych nie posiadam....
Pewnie sie orientujesz, które sa godne uwagi....
Będę wdzięczna za wskazówki...
Pewnie sie orientujesz, które sa godne uwagi....
Będę wdzięczna za wskazówki...
Na pewno moge ci polecic Slonia na Brukowej i jak ci blizej to teraz go otwieraja (bedzie wiekszy niz na brukowej) na skrzyzowaniu smiglego rydza i milionowej przy ordomie. ceny jak na moj gust bardzo przystepne, porownywalne nawet do allegro i masz tam wszystko od a do z dla dzidzi i fachowa obsluge. plus karta rabatowa przy wiekszych zakupach.
i na brukowej jest jeszcze jedna hurtowania (tam sa same stare fabryki i musialabym sie dokladnie dowiedziec gdzie) ale przypuszczam ze nic tam nie ma czego nie ma w sloniu.
a pozatym jest kilka mniejszych sklepikow ale pewnie nie o to ci chodzi.
i na brukowej jest jeszcze jedna hurtowania (tam sa same stare fabryki i musialabym sie dokladnie dowiedziec gdzie) ale przypuszczam ze nic tam nie ma czego nie ma w sloniu.
a pozatym jest kilka mniejszych sklepikow ale pewnie nie o to ci chodzi.
reklama
Ja juz jestem prawie przyszykowana na przyjscie mojej malutkiej jeszcze tylko drobnica mi zostala jak butelki , reczniczki i pompke elektryczna musze sobie kupic ostatnio mialam z NUK i bardzo sobie ja chwalilam a wy jakie macie zamiar sobie sprawic??
Podziel się: