reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no ja tez chce juz sie wybrac po fotelik chociaz nasie nosidelko jest do 13 kg i maly smialo ma jeszcze sporo miejsca to juz rozgladam sie za fotelikiem i chyba firmy kiddy kupimy taki od 9-36 aby byl jeden i do konca.

no a dzis zaatakowalam mathercare i h&m i smyka i wrocilam z usmiechem i wszystko juz schnie mamy 4 nowe czapy na zime mamy 3 dresiki 2 spodenki jeszcze 2 rampersiki tu polecam mothercare super promocje na wszystko letni czapke z daszkiem kupilam za 5 zl :szok: a dwa rampersy z kolekcji jungle po 20zl czyli po 10zl za szt.
no i mamy pjacyki na zime i spodenki ze stopkami na jesien i kurteczke i z 20 skarpetek 2 nowe sliniaki z sussy no i boddy oj szalalam a co tam.

nich Szymcio pieknie wyglada:tak:

reklama
To ja sie pochwalę co niedawno kupiłam Milutkowi z poza ciuszków:

To są takie malutkie pacynki. Mozna je założyć na dwa palce i udawać że się ruszają :-) Czytam Milence fragmenty z Kubusia Puchatka i ilustruję to odpowiednimi postaciami, mała pewnie jeszcze niewiele z tego rozumie, ale śmieje się jak jej robię ten mały teatrzyk :rofl2:
kubusxy2.jpg

No i siateczkę na zabaweczki do kąpieli i jakieś wodne zabawki :happy2:
siatkabc8.jpg

JOASIEK super zakupki!!!!!!!!!!!! zwlaszcza te pacynki!!!!!!!!!!!!!!!! a kiedy czytasz Milence? wieczorkiem? czy nie ma reguly?

Joasiek moja ma takie pacynki tylko myszke miki i kaczora i przyznam że to myszką potrafi się bawić godzinami :tak: łatwo je może chwycić bo są małe i ma raczka tylko nie na palec i teraz misia dostała :tak:

susu calkiem wieczorem to nie, bo ona przysypia przy jedzeniu. Czytam jej po południu, po drzemce jak jest wypoczeta :happy2: Czasem też jej czytamy przed kąpielą żeby jakoś do tej kąpieli dociągnąć jak mała jest juz padnięta, ale wtedy bardziej interesuje ją żeby wziąć książeczkę do paszczy, niż żeby posłuchać naszego czytania :rofl2:

Dziewczyny pochwalcie się jakie zabawki macie dla swoich dzieci (poza grzechotkami i gryzakami), jestem ciekawa :blink: Milenka na pół roczku dostanie od nas fajnego pluszaka (ma na razie tylko jednego misia) i zawieszkę na łóżeczko + organki.
Jak dojdą przesyłki to pokażę :tak:

To są takie malutkie pacynki. Mozna je założyć na dwa palce i udawać że się ruszają :-) Czytam Milence fragmenty z Kubusia Puchatka i ilustruję to odpowiednimi postaciami, mała pewnie jeszcze niewiele z tego rozumie, ale śmieje się jak jej robię ten mały teatrzyk :rofl2:

A moja Lenka jak jej czytałam to się nudzi i kończyłyśmy po 5 minutach, więc chyba muszę też zakupić jej takie pacynki, może będzie bardziej zainteresowna :confused: bo to fajny pomysł :-D:tak:

Kuba z reguły jak mu czytam,to chce "zjeść" książeczke.Ale niektóre wiersze Brzechwy znam już na pamięć,więc mu mówię przy różnych okazjach(na spacerku,w kąpieli,po obiadku itp.):-)
No i śpiewamy sobie,ostatnio odkopałam stare piosenki Fasolek,ubaw,że hej!:-D
A pacynki,świetna rzecz.Pomysł fajny,skorzystam.Dzieki.:tak:

reklama
ja tez mam takie pacynki - zabawki - pluszaki
jeszcze za czasów jak pracowałam w McDonaldzie:-)

a ogólnie pluszków to mam tak 100-150 w pokoju :zawstydzona/y:i wszystko potrzebne jak to mówi konrad
mam cał rodzine fok od najmniejszej po ogromna i w róznych kolorach:dry:

Do góry