reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Wolfia,konrad ma takie samo ubranko:szok::-D:-D:-D.koszulke ma jednak z ktorkim rekawkiem i prawdopodobnie inny wzorek na kamizelce,ale tez z dodatkiem bordowym:tak:.Chrzestna zaplacila za niego w sklepie 200 zl:baffled:

reklama
karola-04 Nieeee... po co mi drugi komplet tych samych maskotek? Byłam ciekawa po prostu czy któraś z Lutówek skorzysta z tego linka którego dałam :happy2:

Wolfia,konrad ma takie samo ubranko:szok::-D:-D:-D.koszulke ma jednak z ktorkim rekawkiem i prawdopodobnie inny wzorek na kamizelce,ale tez z dodatkiem bordowym:tak:.Chrzestna zaplacila za niego w sklepie 200 zl:baffled:

Widzę, że w modzie teraz takie ubranka dla chłopców;-):-D W każdym razie tak z mężem liczyliśmy, że z 200zł trzeba będzie wydać na ubranko i dlatego kupiliśmy to na Allegro. Tym bardziej, że trafiło się w odpowiednim rozmiarze, w bardzo przyzwoitej cenie i takie o jakie mi chodziło:tak::-p Myślę, że będzie tak samo ładnie wyglądało:tak::happy:

A o zabawkach dla Vi pomyślę jak już się przeprowadzimy, bo teraz mamy troszkę więcej wydatków i chcemy żeby na wszystko nam wystarczyło - a zabawki mogą poczekać z 2 tygodnie;-)

ja chce czesc tych zabawek powiesic na karuzeli bo misie sie juz opatrzyly Szymkowi ciekawe jaki stan ich bedzie??

a ogólnie pluszków to mam tak 100-150 w pokoju :zawstydzona/y:i wszystko potrzebne jak to mówi konrad

pewnie że potrzebne ;-):tak:

a to zabawki Emilki :dry:i tez są potrzebne jak to mówi Emilka :-p:-D

przepraszamy że w takim nieładzie ale nawrzucałam na koc i pstrykłam bo normalnie to wszedzie coś :szok: no i wózku sa jeszcze i po torbach pochowane :zawstydzona/y:

kilka maskotek
96569432ro2.jpg

puzzle itd. których narazie mamy małą ilość bo dostaliśmy
p1160217za6.jpg

a tu inne gadżety...:happy2:
p1160219lo2.jpg

kolejne:zawstydzona/y:
p1160220bg6.jpg

ten stojak już wylądował na szafie :-D
p1160221om3.jpg

a tego używamy i na nim wiszą kolejne tysiące grzechotek itd... :sorry2:
p1160222mb9.jpg

p1160223ut2.jpg

Gosia :surprised: :szok::-D Imponująca kolekcja!!! :tak:
A myslałam do tej pory, że my mamy dużo zabawek... :rolleyes:
Muszę Twoje fotki pokazać mojemu Jackowi, może wtedy będzie siedział cicho jak będę chciała kupić następną zabawke dla Milenki :rofl2:

Gosia :surprised: :szok::-D Imponująca kolekcja!!! :tak:
A myslałam do tej pory, że my mamy dużo zabawek... :rolleyes:
Muszę Twoje fotki pokazać mojemu Jackowi, może wtedy będzie siedział cicho jak będę chciała kupić następną zabawke dla Milenki :rofl2:

:rolleyes2:no i ciągle ich przybywa ja kupiłam może z 10 sztuk z tego resztę dostaliśmy ;-)

reklama
My mamy bardzo duzo roznych pluszakow. Ciagle Martyna dostaje jakies nowe zabawki. ja nie moge sie wykazac w kupowaniu niesety. gdzies mam fotke makrel z pluszakami. Jak znajde to wkleje:tak:

a osatanio kupilam taki gryzaczek-smoczek. rewelacja. mozna na to zel nalozyc i juz!! martynce bardzo odpowiada:tak:

Do góry