reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wolfia,konrad ma takie samo ubranko.koszulke ma jednak z ktorkim rekawkiem i prawdopodobnie inny wzorek na kamizelce,ale tez z dodatkiem bordowym.Chrzestna zaplacila za niego w sklepie 200 zl
Widzę, że w modzie teraz takie ubranka dla chłopców;-) W każdym razie tak z mężem liczyliśmy, że z 200zł trzeba będzie wydać na ubranko i dlatego kupiliśmy to na Allegro. Tym bardziej, że trafiło się w odpowiednim rozmiarze, w bardzo przyzwoitej cenie i takie o jakie mi chodziło Myślę, że będzie tak samo ładnie wyglądało
A o zabawkach dla Vi pomyślę jak już się przeprowadzimy, bo teraz mamy troszkę więcej wydatków i chcemy żeby na wszystko nam wystarczyło - a zabawki mogą poczekać z 2 tygodnie;-)
a ogólnie pluszków to mam tak 100-150 w pokoju i wszystko potrzebne jak to mówi konrad
pewnie że potrzebne ;-)
a to zabawki Emilki i tez są potrzebne jak to mówi Emilka
przepraszamy że w takim nieładzie ale nawrzucałam na koc i pstrykłam bo normalnie to wszedzie coś no i wózku sa jeszcze i po torbach pochowane
kilka maskotek
puzzle itd. których narazie mamy małą ilość bo dostaliśmy
a tu inne gadżety...
kolejne
ten stojak już wylądował na szafie
a tego używamy i na nim wiszą kolejne tysiące grzechotek itd...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Hmm a właściwie to my piramidkę edukacyjną tez mamy! Stoi na półce na razie nie używana, Milena dostała ją od moich szefów na Dzień Dziecka.
- TINY LOVE - MUZYCZNA PIRAMIDA - NAJTANIEJ !!! (223518145) - Aukcje internetowe Allegro
o taka właśnie.
Ale na razie się jej trochę boi, bo słoń wydaje okropny ryczący dźwięk, może z czasem się oswoi
- TINY LOVE - MUZYCZNA PIRAMIDA - NAJTANIEJ !!! (223518145) - Aukcje internetowe Allegro
o taka właśnie.
Ale na razie się jej trochę boi, bo słoń wydaje okropny ryczący dźwięk, może z czasem się oswoi
Gosia Imponująca kolekcja!!!
A myslałam do tej pory, że my mamy dużo zabawek...
Muszę Twoje fotki pokazać mojemu Jackowi, może wtedy będzie siedział cicho jak będę chciała kupić następną zabawke dla Milenki
no i ciągle ich przybywa ja kupiłam może z 10 sztuk z tego resztę dostaliśmy ;-)
reklama
My mamy bardzo duzo roznych pluszakow. Ciagle Martyna dostaje jakies nowe zabawki. ja nie moge sie wykazac w kupowaniu niesety. gdzies mam fotke makrel z pluszakami. Jak znajde to wkleje
a osatanio kupilam taki gryzaczek-smoczek. rewelacja. mozna na to zel nalozyc i juz!! martynce bardzo odpowiada
a osatanio kupilam taki gryzaczek-smoczek. rewelacja. mozna na to zel nalozyc i juz!! martynce bardzo odpowiada
Podziel się: