reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Bardzo fajne :tak: a ja bym chciała buciki dla małej mam sporo ale za duże :-( w sklepach rzadko coś fajnego a koło mnie nie ma wcale z dziecięcych bucików :no: nie wiem jaki rozmiar nawet musi mieć :no:

Gosia jak chcesz to mogę się za jakimiś rozejrzeć dla Twojej Małej;-) Będę we wrześniu w Polsce to mogę Ci wysłać;-) Ale domyślam się, że sama byś chciała wybrać;-) No i zapłacić rozsądną cenę;-) Mnie te buciki kosztowały 7.5e, czyli ok. 28zł - i mało i nie, zależy dla kogo. W każdym razie polecam się, w miarę możliwości oczywiście:-p:-)
http://adams.co.uk/shop/product_list/c_path/107_191/spd/footwear.html

A odnośnie fotelika to ja muszę kupić jakiś w Polsce, żeby Victor miał tam w czym jeździć, bo do samolotu biorę wózek (można wybrać między fotelikiem a wózkiem). Chciałabym coś niedrogiego i wygodnego, bo nie będę tam zbyt często:-p Jednak na tyle często, że przydałoby się go mieć;-) No i najlepiej co najmniej do 18kg, żeby z niego korzystał troszkę dłużej;-) Myślałam o tym:
NOWOŚĆ MEGGY GLOBTROTER BASIC 2007 0-18 KG!! (221710927) - Aukcje internetowe Allegro
Tani i wygląda przyzwoicie. Zastanawiam się tylko czy będzie wygodny:confused:

reklama
Ale domyślam się, że sama byś chciała wybrać;-) No i zapłacić rozsądną cenę;-) Mnie te buciki kosztowały 7.5e, czyli ok. 28zł - i mało i nie, zależy dla kogo. W każdym razie polecam się, w miarę możliwości oczywiście:-p:-)
http://adams.co.uk/shop/product_list/c_path/107_191/spd/footwear.html

:tak: buciki super ale jak to jest z rozmiarami :confused: to sa najmniejsze ? czy jak ? chętnie bym zamówiła jakieś jeszcze popatrzę na allegro. A dzisiaj widziałam w sklepie dziecięcym ale były nie ciekawe po 13zł :no: albo to ja jestem z wybredna :zawstydzona/y:

ale kupiłam jedne za 14 zł w zwykłym obuwniczym przecenione z 39zł {nie było różowych :-(} z tym że wiedziałam że będą za duże bo najmniejszy rozmiar to 18 ale jednak wzięłam najwyżej w domu będzie mieć :tak:
p1160105xh3.jpg

a mój Szymonek t najlepiej na bosaka sie czuje skarpety to chwila i sa juz na podlodze wiec go nie mecze i czekam az dorosnie do bucikow nich sobie fika:-D

A to moje ostatnie zakupy te za 16zł
bluzeczka next i dwie z innych firm ;-)
p1160097dv4.jpg

bluzeczki
p1160093bk8.jpg

spodenki cherroke
p1160098ur1.jpg

2 pary różowych bodów next i jedne jakieś inne ;-)
p1160100vv9.jpg

a mój Szymonek t najlepiej na bosaka sie czuje skarpety to chwila i sa juz na podlodze wiec go nie mecze i czekam az dorosnie do bucikow nich sobie fika:-D

:tak:ja tez nie mam na teraz bucików ale nieraz jak jest zimno to w tych skarpetkach na dworze jakoś mi się nie uśmiech żeby była :tak: te co kupiłam to już raczej jak będzie dreptać bedą dopiero dobre ;-) ale mi było żal nie kupić :zawstydzona/y:

reklama
Do góry