reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Zgadzam się z Kasią! Ja też kiedyś nieopatrznie wystawiłam zabytkowy stolik z ceną 1zł i niestety za tyle poszedł :-( Ale nie odwołałam, trudno - przyszedł gość i chciał mi na siłę wcisnąć więcej bo widział że stolik był więcej wart, ale machnęłam już na to ręką i wziął go za friko. Ale nauczke mam na drugi raz :tak:

reklama
Wolfia, nalezaloby przejrzec regulamin allegro:tak:

ja bym chyba nie darowala. strasznie cieta jestem. a tej kurteczki za cene ustalona oprzez nia (25 zl) nie kupilabym napewno :no:

No ja też się martwię, bo nowego fotelika nie chcę jeszcze kupować, a Oli już nogami zamiata po oparciu, za chwilę nie będzie się już mieścić (a fotelik jest do 13 niby kg - X-lander). Jeszcze trochę się wstrzymamy, jak już naprawdę będzie jej ciasno to kupię taki, którego można ustawiać do pozycji półleżącej.

WolfiA ciuszki świetne. Ja narazie nie potrzebuję kupować żadnych ciuchów, tak dużo dostałam od Rybci - koleżanki z BB, że długo już nie będę potrzebowała niczego kupować :tak:

No ja też się martwię, bo nowego fotelika nie chcę jeszcze kupować, a Oli już nogami zamiata po oparciu, za chwilę nie będzie się już mieścić (a fotelik jest do 13 niby kg - X-lander). Jeszcze trochę się wstrzymamy, jak już naprawdę będzie jej ciasno to kupię taki, którego można ustawiać do pozycji półleżącej.

Ten co my kupiliśmy na cztery pozycje od siedzącej do półleżącej :-):-D

reklama
Wolfia,ja bym nie darowała.Ja od razu pisze do Allegro i pani dostałaby ostrzezenie.3 ostrzezenia i zawieszaja konto.Pisze czesto jak ktos konczy aukcje przed czasem.Wnerwia mnie to.I oczywiscie wystawilabym Twojej pani negatywny komentarz...:dry:.Nam wszystkim powinno zalezec na uczucowsci sprzedajcych,bo przeciez wiele z nas korzysta z tego serwisu aukcyjnego...:tak:

Do góry