reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
chciałabym kupic Saruni jakies pianinko
kupilismy dla Martynki ta zabawke
FISHER-PRICE CENTRUM MUZYCZNO-GIMNASTYCZNE 3w1 (216241880) - Aukcje internetowe Allegro
i bardzo Sarze sie spodobało ...
ale my taki stojaczek mamY wiec kupienie drugiego .... ja SIE nie zgadzam na to
chce takie lub bardzo podobne pianinko
moze ktos ma jakies namiary?

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro jest sporo do wyboru :tak:

PIANINKO A KU KU FISHER PRICE wiek: 0m+ (220545717) - Aukcje internetowe Allegro

ja tez szukam prezentu dla LAili z okazji pol roczku i nie mam pojecia co jej kupic..........
takie pianinka fajna sprawa....a co innego byscie jeszcze doradzily kochane?

ja tez chcialabym kupic takie pianinko:tak:. jutro jade robic drugie podejscie jesli chodzi o zakup prezentu na pol roczku. pewnie jutro Martys dostanie jakies zbedne rzeczy przyokazji imrezy... ile zabawek lezy w pudelkach boniestety sie nie nadaja do zabawy (ludzie nie patrza za bardzo na oznaczenia wiekowe niestety:dry:)

ja troche pokupowalam ciuszkow w cubusie i kapphlu, za bardzo rosadna cene :tak: jak tylko maz wroci z aparatem to sie pochwale :tak:

Bardzo fajny pomysł z tym pianinkiem - sama się rozejrzę za czymś takim dla mojego Smyka;-)

Za to wczoraj wygrałam tą licytację:
MODNA KLASYCZNA KURTECZKA NEXT + CZAPECZKA rozm80 (220230018) - Aukcje internetowe Allegro

A babka mi napisała:-p:
"Wygrała Pani moją aukcję. Proszę o nie wpłacanie pieniążków, gdyż ja tego zestawu nie sprzedam za 5.50 .Wiem że to grozi negatywnym komentarzem .Przegapiłam aukcję w przeciwnym razie odwołała bym oferty.Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację ale mam nadzieję że mnie Pani zrozumie."

Nie powiem, bo rozzłościła mnie:wściekła/y: Zapytałam ją jaka cena by ją w takim razie satysfakcjonowała a ona 25zł + koszty wysyłki. Hm... no i się zastanawiam teraz:confused:

Bardzo fajny pomysł z tym pianinkiem - sama się rozejrzę za czymś takim dla mojego Smyka;-)

Za to wczoraj wygrałam tą licytację:
MODNA KLASYCZNA KURTECZKA NEXT + CZAPECZKA rozm80 (220230018) - Aukcje internetowe Allegro

A babka mi napisała:-p:
"Wygrała Pani moją aukcję. Proszę o nie wpłacanie pieniążków, gdyż ja tego zestawu nie sprzedam za 5.50 .Wiem że to grozi negatywnym komentarzem .Przegapiłam aukcję w przeciwnym razie odwołała bym oferty.Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację ale mam nadzieję że mnie Pani zrozumie."

Nie powiem, bo rozzłościła mnie:wściekła/y: Zapytałam ją jaka cena by ją w takim razie satysfakcjonowała a ona 25zł + koszty wysyłki. Hm... no i się zastanawiam teraz:confused:

Ja bym nie kupiła :no: mogła napisać cene minimalną lub wystawić za 25zł :dry: a co do tej ceny to i tak 25zł to jak dla mnie dużo za używane mimo że to next bo ja kupuje nawet po 1zł z tej firmy :tak: może wystawi jeszcze raz i jestem ciekawa czy zrobi tak samo czy już zmądrzała może to było celowe działanie bo myślała że zejdzie na więcej :confused:

To też właśnie jej napisałam:
"Pragnę przypomieć, że na Allegro jest dostępna opcja ceny minimalnej i proszę z niej w przyszłości skorzystać, wtedy uniknie Pani niepotrzebnych nieporozumień.":-p

Też uważam, że 25zł to trochę dużo... hm... przemyślę to jeszcze dzisiaj:dry:

reklama
No kurcze, ja nie wiem co bym zrobiła, ale chyba bym nie odpuściła. W końcu wygrałaś aukcję Wolfia. Jak się nie wpisuje ceny minimalnej to trzeba się liczyć z tym, że nawet rzecz może zejść po 1 zł. Kobieta ma już 70 pkt więc to nie są jej pierwsze kroki na Allegro.

Do góry