reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

JAK JUZ WKONCU DOROSNE DO TEJ MYSLI ZE MAMA SPRZEDAC NA 100% TO DAM CYNK
JA Z TYCH CO CHOMIKUJA I JEST MI TAK SZKODA CZEGOKOLWIEK:zawstydzona/y:
MUSZE DOROSNAC A RACZEJ OSWOIC SIE Z TA MYSLA:cool: ZE JUZ CZAS NA NIE
DAM ZNAC JAK NASTAPI TEN CZAS

reklama
O Gosiu,to ja sie cos zapytam.Jak chcialabym dac wiecej zdjec,to musze je wrzucic na serwer jakis i dac po prostu linka?:-)

O Gosiu,to ja sie cos zapytam.Jak chcialabym dac wiecej zdjec,to musze je wrzucic na serwer jakis i dac po prostu linka?:-)

jak napiszesz wszystko o danym przedmiocie i masz edytor wizualny lub edytor tekstowy (kod źródła html)

eeeeebo2.png

to od dołu 4 rząd na tym zdjęciu masz choć kiepskie jak tu je dodaje ale widać <GALERIA></GALERIA> to między tym słowem musisz wkleić link <GALERIA>link<GALERIA> musisz sobie zawsze poszukać tego słowa

jeśli dajesz więcej zdjęć niż jedno to robisz tak samo tylko między linkami napisz <br> i najlepiej 2 razy <br><br>

<galeria>link<br><br>link<br><br><galeria>

1 <br> to zdjęcie bedzie pod zdjęciem
2 <br> to zdjęcie bedzie pod zdjęciem i przerwa między nimi ;-)

zdjęcia wrzuć przez ImageShack� - Hosting i wklej link 3 z dołu koło którego pisze Hotlink for Websites

JAK JUZ WKONCU DOROSNE DO TEJ MYSLI ZE MAMA SPRZEDAC NA 100% TO DAM CYNK
JA Z TYCH CO CHOMIKUJA I JEST MI TAK SZKODA CZEGOKOLWIEK:zawstydzona/y:
MUSZE DOROSNAC A RACZEJ OSWOIC SIE Z TA MYSLA:cool: ZE JUZ CZAS NA NIE
DAM ZNAC JAK NASTAPI TEN CZAS

Agusia..... a czy Ty się czasem nie szykujesz na kolejnego dzidziusia? :-p Skoro chomikujesz to chyba w jakimś określonym celu? :rofl2:

Ja dużo rzeczy dostałam (na wypożyczenie) od koleżanki która ma prawie 1,5 rocznego synka i chce mieć jeszcze jedno dzieciątko więc trzymała ciuszki:-).
Te które dostajemy to pakujemy w siatki i będa czekały na dzidzisia koleżanki lub kuzynki (zależy której sie prędzej przyda) :-D.
Ciuszków wypożyczonych jest już coraz mniej bo to jednak chłopczyk :-(, więc teraz już musimy się wybrać na zakupy :-),

Dzis idę odebrać prezent dla Kubusia,zamówilam w pobliskim sklepie.Mam nadzieję,że mu się spodoba.

FISHER PRICE
Roll-a-rounds: wesoły żółwik,
model: g6169 cena: 79.90złWesoły żółwik to zabawka, która umożliwia dziecku wkładanie i wyjmowanie przedmiotów z pojemnika. Kiedy dziecko naciśnie głowę żółwia, kuleczki zaczynają się kręcić, a podstawa świeci na trzy różne sposoby. W zestawie kuleczki Roll-a-Rounds z niespodzianką: motylkiem, żabką i kaczuszką. Wiek: 6 mies+

rozalka bardzo fajny ten żółw, daj znac jak Kubulinek zareagował na ten prezencik:-)
My mamy jeszcze miesiąc do takich zabawek, a wiec uważnie obserwujemy Wasze nowe zakupy jak i allegro:tak:niestety w naszym miescie sa słabo zaopatrzone sklepy z akcesoriami dla maluszków:-(
Kubusiek ma we wrześniu chrzciny to moze tez cos fajnego dostanie:confused:

Dzis idę odebrać prezent dla Kubusia,zamówilam w pobliskim sklepie.Mam nadzieję,że mu się spodoba.

FISHER PRICE
Roll-a-rounds: wesoły żółwik,
model: g6169 cena: 79.90złWesoły żółwik to zabawka, która umożliwia dziecku wkładanie i wyjmowanie przedmiotów z pojemnika. Kiedy dziecko naciśnie głowę żółwia, kuleczki zaczynają się kręcić, a podstawa świeci na trzy różne sposoby. W zestawie kuleczki Roll-a-Rounds z niespodzianką: motylkiem, żabką i kaczuszką. Wiek: 6 mies+
Rozalka, Oliwce bardzo się ten żółwik podobał. Pokazywaliśmy jej w sklepie, chcieliśmy go kupić, ale w sumie zrezygnowaliśmy, bo Oli ma już bardzo podobną zabawkę, więc stwierdziliśmy, że nie ma co przesadzać.

A ja kupiłam małej coś na zasadzie grzechotki, tylko zamiast grzechotania to ma w środku taki piszczek, który uruchamia się po wykonywaniu przez dziecko konkretnych ruchów. Wybierałam akurat dla córeczki koleżanki zabawkę a Oli siedząc w wózku zciągnęła sobie ze stolika, gdzie pani miala porozkładane zabawki tę zabawkę i jak jej zabrałam to w płacz. No i w ten sposób wydębiła ode mnie kolejną. Szybko załapała jak trzeba uderzać żeby wydobywał się z niej dźwięk i narazie zabawka jest na topie. W sumie to wydobywa z siebie dość śmieszny dźwięk - mi się on kojarzy z wrzaskiem naszego Lulka (kota) jak mu się nadepnie na ogon. Ale Oliwce się podoba. Ona w ogóle uwielbia różne dziwne głośne dźwięki, a najbardziej się śmieje, gdy ktoś nagle wyskoczy zza wózka głupią miną wydając z siebie jakieś nieartykułowane dźwięki :confused::laugh2:

reklama
Do góry