reklama
a ja wczoraj byłam w Tesco(często tam nie jeżdzę) i jestem w szoku jakie łądne tam są ciuszki dla dzieci!!!Tanie, super jakościowo body- 3pak 19,90, albo 7pak- 29,90
Kupiłam Tosi skarpetki - 2 pary za 3 zł. Śliczne ciuszki, naprawdę. I niedrogie.:-)
Kupiłam Tosi skarpetki - 2 pary za 3 zł. Śliczne ciuszki, naprawdę. I niedrogie.:-)
My też lubimy H&M!!!
Choć ostatnio zaczęłysmy kupować ciuszki w KappAhl-u i Smyku bardzo fajne tylko rozmiary są bardzo dziwne (KappAhl).
No a jeśli chodzi o TESCO, to już kiedyś słyszałam że tam są fajne ciuszki dla dzieciaczków z serii Cherokee i ceny bardzo przyjemne :-). Co prawda jeszcze nic tam nie kupiłam ale może w ten weekend sie wybiorę na jakieś zakupy!!
Choć ostatnio zaczęłysmy kupować ciuszki w KappAhl-u i Smyku bardzo fajne tylko rozmiary są bardzo dziwne (KappAhl).
No a jeśli chodzi o TESCO, to już kiedyś słyszałam że tam są fajne ciuszki dla dzieciaczków z serii Cherokee i ceny bardzo przyjemne :-). Co prawda jeszcze nic tam nie kupiłam ale może w ten weekend sie wybiorę na jakieś zakupy!!
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A mnie szlag trafia z napami odubranek Cool Club ze Smyka.napy tam sie psuja nagminnie.Jestem juz przewrazliwiona na tym pukncie i bardzo delikatnie je rozpinam...Wczoraj wyjmuje fajnego,nowego pajacyka z pralki(nie odpielam wszytkich nap w kroku do prania) a, tam 3 napy urwane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Nie kupie nic z napami tej firmy,bo to wywalenie pieniedzy w błoto
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Agusia,ja laik komputerowy potrafie wystawiac i sama do tego doszlam...Czego nie rozumiesz tam,moze cos poradzimy?Zawsze pare groszy by wpadlo do kieszeni...a ja mam tyle ładnych rzeczy NEXTA ze szok a nie umiem ich na allegro wystawic
i leza
mam nawet skarpetki
A mnie szlag trafia z napami odubranek Cool Club ze Smyka.napy tam sie psuja nagminnie.Jestem juz przewrazliwiona na tym pukncie i bardzo delikatnie je rozpinam...Wczoraj wyjmuje fajnego,nowego pajacyka z pralki(nie odpielam wszytkich nap w kroku do prania) a, tam 3 napy urwane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
ja nie mam z tej firmy i jeszcze mi się nie zdarzyło by jakieś się urwały a jakie oni mają plastikowe bo mam kilka bodów z takimi i są bardzo delikatne ?
reklama
Agusia,ja laik komputerowy potrafie wystawiac i sama do tego doszlam...Czego nie rozumiesz tam,moze cos poradzimy?Zawsze pare groszy by wpadlo do kieszeni...
to tak jak ja teraz to nawet Robert mnie się pyta jak wystawić bo przy większej ilości zdjęć wklejam w galerię i dodaje przez image ;-) co wychodzi mnie taniej parę grodzy ale przy sporej ilości wystawionych rzeczy to 10zł albo i więcej zawsze zaoszczędzę
Agusia pytaj pytaj my ci pomożemy i damy dokładną instrukcję nawet jak chcesz to ze zdjęciami
Podziel się: