reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a ja wczoraj byłam w Tesco(często tam nie jeżdzę) i jestem w szoku jakie łądne tam są ciuszki dla dzieci!!!Tanie, super jakościowo body- 3pak 19,90, albo 7pak- 29,90
Kupiłam Tosi skarpetki - 2 pary za 3 zł. Śliczne ciuszki, naprawdę. I niedrogie.:tak::-)

No właśnie widziałam dziś w gazetce Tesco że są tanie ciuchy z Cherokee, te 7szt. bodziaków za niecałe 30zł to dobra okazja, jutro jedziemy bo pieluchy nam się kończą to pewnie się obłowimy :-)

My też lubimy H&M!!!
Choć ostatnio zaczęłysmy kupować ciuszki w KappAhl-u i Smyku bardzo fajne tylko rozmiary są bardzo dziwne (KappAhl).:confused2:

No a jeśli chodzi o TESCO, to już kiedyś słyszałam że tam są fajne ciuszki dla dzieciaczków z serii Cherokee i ceny bardzo przyjemne :-D:-):tak:. Co prawda jeszcze nic tam nie kupiłam ale może w ten weekend sie wybiorę na jakieś zakupy!!

A mnie szlag trafia z napami odubranek Cool Club ze Smyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.napy tam sie psuja nagminnie.Jestem juz przewrazliwiona na tym pukncie i bardzo delikatnie je rozpinam...Wczoraj wyjmuje fajnego,nowego pajacyka z pralki(nie odpielam wszytkich nap w kroku do prania) a, tam 3 napy urwane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nie kupie nic z napami tej firmy,bo to wywalenie pieniedzy w błoto:errr::baffled::hmm:

A mnie szlag trafia z napami odubranek Cool Club ze Smyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.napy tam sie psuja nagminnie.Jestem juz przewrazliwiona na tym pukncie i bardzo delikatnie je rozpinam...Wczoraj wyjmuje fajnego,nowego pajacyka z pralki(nie odpielam wszytkich nap w kroku do prania) a, tam 3 napy urwane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nie kupie nic z napami tej firmy,bo to wywalenie pieniedzy w błoto:errr::baffled::hmm:

ja nie mam z tej firmy i jeszcze mi się nie zdarzyło by jakieś się urwały :no: a jakie oni mają plastikowe bo mam kilka bodów z takimi i są bardzo delikatne :tak:?:confused:

reklama
Agusia,ja laik komputerowy potrafie wystawiac i sama do tego doszlam...Czego nie rozumiesz tam,moze cos poradzimy?Zawsze pare groszy by wpadlo do kieszeni...:tak:

to tak jak ja :-D teraz to nawet Robert mnie się pyta jak wystawić bo przy większej ilości zdjęć wklejam w galerię i dodaje przez image ;-) co wychodzi mnie taniej parę grodzy ale przy sporej ilości wystawionych rzeczy to 10zł albo i więcej zawsze zaoszczędzę :-p:-D

Agusia pytaj pytaj my ci pomożemy i damy dokładną instrukcję nawet jak chcesz to ze zdjęciami :-D

Do góry