reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja mam drewniane krzesełko i jestem zadowolona :tak: z tym że jest jeden minus boje sie że mi mała dołem wypadnie i mam ją w szelkach choć nie wiem czy coś dadzą :baffled:

Ja mam drewniane krzesełko i jestem zadowolona :tak: z tym że jest jeden minus boje sie że mi mała dołem wypadnie i mam ją w szelkach choć nie wiem czy coś dadzą :baffled:
To ze stolikiem, które rozważam, ma też bolec i 5-cio punktowe szelki w wyposażeniu.Tylko pytanie, czy w nim ten bolec mozna wyciągnąć czy jest na stałe tak jak w krzesełku Fishewr Price :confused:

Kasiad: krzesełko rozłożone zajmuje powierzchnię: na szerokość 60cm, na głębokość 90cm.
Siedzisko ma około 28x24cm, wysokość oparcia 50cm. Regulowaniem wysokości siedziska możemy dziecko posadzić na wysokościach: od około 40cm od ziemi do 65cm.

Nuśka zobaczysz, że będziesz z leżaczka zadowolona :tak:
I Julka oczywiście też :-)

Dziś wybraliśmy się do sklepów obejrzeć w realu krzesełka do karmienia, dotknąć, posadzić w nich Oliwkę i potrząsnąć czy są stabilne :-D

Ten stolik z krzesełkiem - poruta. Poprostu bylecajstwo, krzesełko całe się chybotało jak stało na stoliku, oglądałam taki model:
BAJKA 70 Krzesełko i stolik SUN (212872621) - Aukcje internetowe Allegro
ale to, które mi się podobało dzialało na tej samej zasadzie. Moze drewniane są solidniejsze, ale plastikowe to wyrzucenie niemałych pieniędzy w błoto.
Zdecydowanie odradzam!!!

Fisher Price nie widziałam, ale zniechęcił mnie brak możliwości zdemontowania tego bolca między nogami.

Chicco polly ok, ale....

BabyOno wcale mu nie odbiegało w wykonaniu i stabilności, a do tego jest sporo tańsze i jest kolor pomarańczowy, czyli taki jaki mi pasuje do pokoju. Jednym słowem bardzo mi się spodobało i na nie się zdecydowałam. W sklepie było po 335 zł, a ja zamówiłam z Allegro za 255 zł - czyli prawie połowę ceny jak za Chicco. Stwierdziłam, że za firmę nie będę więcej płacić, bo naprawdę obejrzałam oba krzesełka z każdej strony i pod każdym względem i stwierdziłam, że oba są super.
Na takie krzesełko czekam (kupiłam z innej aukcji, wklejam tą, bo jest wyraźniejsze zdjęcie):

KRZESEŁKO BABY ONO HIT 2007 GDAŃSK ORAZ BONUS (213518987) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Kasiad to Baby Ono ma 4 kółka i to chyba jest mało bezpieczne

Być może że na Allegro i w sklepach krążą jeszcze stare modele BabyOno z 4 kółkami, ale ja kupiłam z dwoma. Trzeba dobrze czytać aukcję, bo zdjęcia dają często jeszcze stare. To jest też dla Ciebie info Nuśka, bo interesowałaś się tym krzesełkiem - nowy model 2007 ma 2 kółka i 2 podpórki.

Do góry