reklama
To ze stolikiem, które rozważam, ma też bolec i 5-cio punktowe szelki w wyposażeniu.Tylko pytanie, czy w nim ten bolec mozna wyciągnąć czy jest na stałe tak jak w krzesełku Fishewr PriceJa mam drewniane krzesełko i jestem zadowolona z tym że jest jeden minus boje sie że mi mała dołem wypadnie i mam ją w szelkach choć nie wiem czy coś dadzą
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad: krzesełko rozłożone zajmuje powierzchnię: na szerokość 60cm, na głębokość 90cm.
Siedzisko ma około 28x24cm, wysokość oparcia 50cm. Regulowaniem wysokości siedziska możemy dziecko posadzić na wysokościach: od około 40cm od ziemi do 65cm.
Siedzisko ma około 28x24cm, wysokość oparcia 50cm. Regulowaniem wysokości siedziska możemy dziecko posadzić na wysokościach: od około 40cm od ziemi do 65cm.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
ja mam krzeselko chicco i jestem superzadowolona
Lil kate jaki model masz tego krzesełka chicco? Bo ja się właśnie zastanawiam nad zakupem krzesełka z tej firmy.
Nuśka zobaczysz, że będziesz z leżaczka zadowolona
I Julka oczywiście też :-)
Dziś wybraliśmy się do sklepów obejrzeć w realu krzesełka do karmienia, dotknąć, posadzić w nich Oliwkę i potrząsnąć czy są stabilne
Ten stolik z krzesełkiem - poruta. Poprostu bylecajstwo, krzesełko całe się chybotało jak stało na stoliku, oglądałam taki model:
BAJKA 70 Krzesełko i stolik SUN (212872621) - Aukcje internetowe Allegro
ale to, które mi się podobało dzialało na tej samej zasadzie. Moze drewniane są solidniejsze, ale plastikowe to wyrzucenie niemałych pieniędzy w błoto.
Zdecydowanie odradzam!!!
Fisher Price nie widziałam, ale zniechęcił mnie brak możliwości zdemontowania tego bolca między nogami.
Chicco polly ok, ale....
BabyOno wcale mu nie odbiegało w wykonaniu i stabilności, a do tego jest sporo tańsze i jest kolor pomarańczowy, czyli taki jaki mi pasuje do pokoju. Jednym słowem bardzo mi się spodobało i na nie się zdecydowałam. W sklepie było po 335 zł, a ja zamówiłam z Allegro za 255 zł - czyli prawie połowę ceny jak za Chicco. Stwierdziłam, że za firmę nie będę więcej płacić, bo naprawdę obejrzałam oba krzesełka z każdej strony i pod każdym względem i stwierdziłam, że oba są super.
Na takie krzesełko czekam (kupiłam z innej aukcji, wklejam tą, bo jest wyraźniejsze zdjęcie):
KRZESEŁKO BABY ONO HIT 2007 GDAŃSK ORAZ BONUS (213518987) - Aukcje internetowe Allegro
I Julka oczywiście też :-)
Dziś wybraliśmy się do sklepów obejrzeć w realu krzesełka do karmienia, dotknąć, posadzić w nich Oliwkę i potrząsnąć czy są stabilne
Ten stolik z krzesełkiem - poruta. Poprostu bylecajstwo, krzesełko całe się chybotało jak stało na stoliku, oglądałam taki model:
BAJKA 70 Krzesełko i stolik SUN (212872621) - Aukcje internetowe Allegro
ale to, które mi się podobało dzialało na tej samej zasadzie. Moze drewniane są solidniejsze, ale plastikowe to wyrzucenie niemałych pieniędzy w błoto.
Zdecydowanie odradzam!!!
Fisher Price nie widziałam, ale zniechęcił mnie brak możliwości zdemontowania tego bolca między nogami.
Chicco polly ok, ale....
BabyOno wcale mu nie odbiegało w wykonaniu i stabilności, a do tego jest sporo tańsze i jest kolor pomarańczowy, czyli taki jaki mi pasuje do pokoju. Jednym słowem bardzo mi się spodobało i na nie się zdecydowałam. W sklepie było po 335 zł, a ja zamówiłam z Allegro za 255 zł - czyli prawie połowę ceny jak za Chicco. Stwierdziłam, że za firmę nie będę więcej płacić, bo naprawdę obejrzałam oba krzesełka z każdej strony i pod każdym względem i stwierdziłam, że oba są super.
Na takie krzesełko czekam (kupiłam z innej aukcji, wklejam tą, bo jest wyraźniejsze zdjęcie):
KRZESEŁKO BABY ONO HIT 2007 GDAŃSK ORAZ BONUS (213518987) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Kasiad to Baby Ono ma 4 kółka i to chyba jest mało bezpieczne
Być może że na Allegro i w sklepach krążą jeszcze stare modele BabyOno z 4 kółkami, ale ja kupiłam z dwoma. Trzeba dobrze czytać aukcję, bo zdjęcia dają często jeszcze stare. To jest też dla Ciebie info Nuśka, bo interesowałaś się tym krzesełkiem - nowy model 2007 ma 2 kółka i 2 podpórki.
Podziel się: