Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu Tylko zamknęła odruchowo oczy.Kasiad moczysz Oliwce buzie z góry ? Nie płacze?
reklama
Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu Tylko zamknęła odruchowo oczy.
Moja też tylko zamknie oczy pomruga nieraz ręka potrze juz nie raz nurkowała przypadkiem lub prysznicem ja zalałam
Dotarło do nas krzesełko do karmienia w błyskawicznym tempie. Przelew puściłam do nich wczoraj ok 17 a dziś o 17 już zapukał do nas gość z poczty :-)
Oprócz krzesełka i naczyń, które zamówiłam, dorzucili drobiazgi gratisowo - sliniaczek, gąbkę i malutkie puzzle przestrzenne - figurka dizozaura. Bardzo mnie miło zaskoczyli
Oprócz krzesełka i naczyń, które zamówiłam, dorzucili drobiazgi gratisowo - sliniaczek, gąbkę i malutkie puzzle przestrzenne - figurka dizozaura. Bardzo mnie miło zaskoczyli
Pisałam juz wczesniej:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...zakupy-dla-naszych-skarbow-6042/index166.html
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...zakupy-dla-naszych-skarbow-6042/index166.html
Dziekuje Kasiu, jakos musialam to przeoczyc
Ciesze sie ze maja dwa kolka, bo naprawde mi sie podoba to krzeselko i rzeczywiscie nie jet takie drogie
A co do lezaczka, to jestem bardzo zadowolona, moze Julka nie za bardzo na razie chce w nim sie bawic, ale smacznie w nim usypia <fotelik samochodowy w koncu poszedl w odstawke jako cos do usypiania malej> i spi po 2 godz. najwyrazniej jej tam bardzo wygodnie
Jeszcze raz dzieki
Ciesze sie ze maja dwa kolka, bo naprawde mi sie podoba to krzeselko i rzeczywiscie nie jet takie drogie
A co do lezaczka, to jestem bardzo zadowolona, moze Julka nie za bardzo na razie chce w nim sie bawic, ale smacznie w nim usypia <fotelik samochodowy w koncu poszedl w odstawke jako cos do usypiania malej> i spi po 2 godz. najwyrazniej jej tam bardzo wygodnie
Jeszcze raz dzieki
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jak bede miala przyplyw gotowki,to tez zakupie takie krzeselko jak Kasiad,barzo mi sie podoba.Na razie sciskam pieiadze na wyjazd:-dry:.Skusialam sie ejdnak i zakupilam w koncu malemu mate Tiny Love-Swiat Muzyki.Kondzio jest zachwycony:-):-):-)
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jest naprawde swietna.I nawet jak Kondziowi sie uleje,to jest super material,bo przecieram tylko tetrowka i juz czysta:-).A zabaweczki boskie.Nie wiedzialam,ze to takie fajne "urzadzenie",bo bym wczesniej zamowila.
Kasiad,Oliwka i tak ma sporo zabawek.Kondzio ma malo,nie ma nic takiego stawianego nad soba i juz pewnie mu nie kupie.
Kasiad,Oliwka i tak ma sporo zabawek.Kondzio ma malo,nie ma nic takiego stawianego nad soba i juz pewnie mu nie kupie.
Podziel się: