reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad moczysz Oliwce buzie z góry ? Nie płacze?
Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu :no: Tylko zamknęła odruchowo oczy.

reklama
Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu :no: Tylko zamknęła odruchowo oczy.

Moja też tylko zamknie oczy pomruga nieraz ręka potrze :tak: juz nie raz nurkowała przypadkiem lub prysznicem ja zalałam :zawstydzona/y:

Dotarło do nas krzesełko do karmienia w błyskawicznym tempie. Przelew puściłam do nich wczoraj ok 17 a dziś o 17 już zapukał do nas gość z poczty :szok::-)
Oprócz krzesełka i naczyń, które zamówiłam, dorzucili drobiazgi gratisowo - sliniaczek, gąbkę i malutkie puzzle przestrzenne - figurka dizozaura. Bardzo mnie miło zaskoczyli :tak:

Dziekuje Kasiu:tak:, jakos musialam to przeoczyc:dry:
Ciesze sie ze maja dwa kolka, bo naprawde mi sie podoba to krzeselko i rzeczywiscie nie jet takie drogie:no:

A co do lezaczka, to jestem bardzo zadowolona, moze Julka nie za bardzo na razie chce w nim sie bawic, ale smacznie w nim usypia <fotelik samochodowy w koncu poszedl w odstawke jako cos do usypiania malej:-p> i spi po 2 godz. najwyrazniej jej tam bardzo wygodnie:-D:tak:
Jeszcze raz dzieki:happy:

Jak bede miala przyplyw gotowki,to tez zakupie takie krzeselko jak Kasiad,barzo mi sie podoba:tak:.Na razie sciskam pieiadze na wyjazd:zawstydzona/y::-:)dry:.Skusialam sie ejdnak i zakupilam w koncu malemu mate Tiny Love-Swiat Muzyki.Kondzio jest zachwycony:szok::-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
Jest naprawde swietna.I nawet jak Kondziowi sie uleje,to jest super material,bo przecieram tylko tetrowka i juz czysta:-).A zabaweczki boskie.Nie wiedzialam,ze to takie fajne "urzadzenie",bo bym wczesniej zamowila.
Kasiad,Oliwka i tak ma sporo zabawek.Kondzio ma malo,nie ma nic takiego stawianego nad soba:no: i juz pewnie mu nie kupie:happy2:.

Do góry