WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad bardzo ładne to krzesełko i wygląda na solidne i porządnie wykonane. Tak myślę, że znowu czeka mnie zakup na Allegro i poproszę mamę, żeby mi do IE wysłała Chyba, że Chicco mi tu w podobnej cenie wyjdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego nie można?... Moze się uda zakorkować odpływ i nalewać wody do brodzika, ale chyba nie można tego robić. To by bylo najlepsze wyjście.
Bo ja mam taki dziwny korek- niekorek, takie metalowe kółko uniesione ponad poziom dna brodzika i nie mam do tego korka zamykającego odpływ wody. Nigdy nie mieliśmy potrzeby zakorkowywania brodzika. No ale zapytam jeszcze męża jak wróci, może on coś wymyśli.A dlaczego nie można?
Bo ja mam taki dziwny korek- niekorek, takie metalowe kółko uniesione ponad poziom dna brodzika i nie mam do tego korka zamykającego odpływ wody. Nigdy nie mieliśmy potrzeby zakorkowywania brodzika. No ale zapytam jeszcze męża jak wróci, może on coś wymyśli.
Kasiad moczysz Oliwce buzie z góry ? Nie płacze?U nas z kąpielą w łazience było wczoraj juz lepiej. Postanowiłam stopniowo Oliwkę przyzwyczajać do prysznica. Włożyłam więc samą wanienkę z regału kąpielowego do brodzika, nalałam wody z płynem. Na początku bardzo się rozglądała z poważną twarzą po całej kabinie, dotykała kafelek, a po chwili zaakceptowała całą sytuację i zaczęła się normalnie bawić swoimi zabawkami. Ja ją namydliłam łącznie z włosami i wyciągnęłam korek z wanienki. Jak wody było juz mało, delikatnym strumieniem puściłam wodę z prysznica i spłukałam włosy i całe ciało. NIe było już płaczu. Parę razy tak się pokapiemy i wtedy spróbuję z samym pysznicem.