reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Biorę się za szukanie krzesełka do karmienia. Oliwka chce koniecznie nam towarzyszyć w czasie obiadów i musimy ją trzymać na kolanach. A tak posadzi ją się w krzesełku i przystawi do stołu. Coś bym mogła jej do łapki wsadzić w czasie naszego obiadu, tylko co? U nas w Polsce nie ma sucharków HIPPA od 6 miesiąca, a szkoda, bo fajnie by było jej taki sucharek wręczyć.

Możecie polecić jakieś krzesełko - takie, w którym można regulować wysokość, no i zeby było stabilne :confused:

A no i kupiłam sandałki, takie ktore są regulowane na podbiciu, bo boję się juz kupić bez takiej regulacji:

Pierwsze sandałi dla niuni Mariquita (215232389) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad ja co prawda nie mam jeszcze żadnego doświadczenia z krzesełkami, bo moje stoi jeszcze nie używane... Milenka jeszcze nie siedzi sama, więc myślę że jeszcze do niego nie dorosła... ale na pierwszy rzut oka już widać, że na tym krzesełku drewnianym nie posadzisz Oli do stołu razem z Wami :no: Jest za niskie i główkę będzie miała pod stołem, a Tobie chyba o to chodziło żeby siedziała z Wami?

Sandałki bardzo ładne :tak:
Ubieracie dzieciaczkom buty w taki upał? Dzisiaj widziałam dwie babki z dziećmi, nieco starszymi od naszych bączków, i dzieciaki miały poubierane podkolanówki i na to normalne buty.. nawet nie sandały, tylko pełne buty :szok:
Ja nie zakładam niczego na nóżki, nawet skarpetek, mała jeździ sobie boso bo myślę że tak jest najzdrowiej dla niej :happy2:

KRZESEŁKO do karmienia SUN BIMBO - PROMOCJA!!! (213143991) - Aukcje internetowe Allegro
moze nie tak tanio ale chba ma wszystko na czym ci zalezało

czym się różni Baby Dreams Pepe i Bambi???
ktos pisał o tym chyba ze sie rozkałada któres?

BUMBO SIEDZONKO KRZESEŁKO DO KARMIENIA I ZABAWY (216859005) - Aukcje internetowe Allegro
a to akurat znalazłam fajne

i nie kupuj tego pazdziez taki jakby mił sie zaraz rozleciec widziałam na zywo
Nowe kolory!!KRZESEŁKO do karmienia CORE promocja (216642133) - Aukcje internetowe Allegro

Joasiek ja w sumie nie mam stołu tylko taką wysoką ławę, wiec wysokoscią by idealnie pasowało, ale Agusia ma rację do mycia blatu łatwo nie zdejmę, bo trzeba go odkręcić.

Sandałki kupuję na trochę nizsze temperatury, obecnie Oli nawet skarpetek nie nosi.

Zrobiłam rekonesans wsród krzesełek na Allegro i wśród opinii na ich temat z internetu.

Wytypowałam kilka i teraz będę myślała co wybrać:

KRZESEŁKO BABY ONO HIT 2007 GDAŃSK ORAZ BONUS (213518987) - Aukcje internetowe Allegro

KRZESEŁKO BABY DESIGN BAMBI + SUPERGRATIS !!!!!!! (214949794) - Aukcje internetowe Allegro

lub takie 2 w 1:
2 w 1____KRZESEŁKO DO KARMIENIA+STOLIK ____LUXURY (216243912) - Aukcje internetowe Allegro

Oprócz tego podoba mi się i ma super opinie takie krzesełko, ale jest chyba dla mnie za drogie:

NOWE KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2 W 1 - 2007- EXPRESS (215599253) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Kasiad, mi sie podobaja te dwa pierwsze:-) Najbardziej to z BABY ONO, ale z kolei to drugie jest fajne bo ma koszyk na drobiazgi...jakas zabaweczke albo cos w tym rodzaju:rofl2:
To LUXURY nie podoba mi sie wcale, takie jakies pstrokate:-p:happy2:ale to tylko moja opinia oczywiscie....
Sama zreszta juz kiedys wklejalam linka z tym BABY ONO i raczej my bedziemy kupowac wlasnie to:tak:

Do góry