reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasia, super ta zabaweczka. I ciuszki tez bardzo ladne. Tu gdzie teraz mieszkam to nie znam zadnych lumpikow :no: ale w lodzi kolomojej mamy jeste jeden super, same ciuszki dla dzieciaczkow i wlasnie tez z anglii. same firmowki i w super stanie :tak:

a jesli chodzi o zabawki to Martynka tez ma ich pelno. A tak chcialam zeby zachowac rozsadek. Ale nad prezentami sie nie zapanuje. Dostala ostatnio cala torbe ciuszkow i zabawek od kuzyna z anglii. wszystko nowiutkie, z metkami i takie sliczne. i jak jej tego nie dac? a dzis to nawet sama zaczela szrpac swoja przezroczyta skrzynie z zabawkami i zloscila sie ze nie moze nic wziac :laugh2:

Makrel takie buciki dostala (hehe mam teraz wiecej par niz ja chociaz zawsze myslalam ze mam duzo butow:confused2:)

reklama
Dziewczyny, śliczne ciuszki i śliczne buciki. Moja mama przyniosła dzisiaj sweterek dla Tosi z lumpika i dwa nowe śliniaki z Next'a. :-):tak:

Buciki super:tak: Też myślę o zakupie jakichś fajnych dla mojego Brzdąca;-)
Kasiad bardzo fajne te ciuszki, które kupiłaś i porządnie wyglądają:tak: Ja niestety nie spotkałam się w Dublinie z lumpikami - może dlatego, że ich nie szukałam;-) Za to chodziłam ostatnio po sklepach, żeby kupić Victorkowi jakieś sztruksowe ogrodniczki (te co ma, a bardzo wygodne są, robią się już coraz mniejsze:-p) a tu wszystkie letnie - z krókimi nogawkami:-( Eh... ciągle pada, prawie od dwóch miesięcy i chłodno - lata wogóle:-p Spodenki to on miał na sobie może ze 3 razy na razie:-p
Więc kupiłam mu takie:
Bajeranckie ogrodniczki _ ślady łapek (213125475) - Aukcje internetowe Allegro
Wyszło mi gdzieś 50-60% taniej niż za nowe w sklepie Adams;-)

Ale fajowe Adidaski! :-) Ja na razie butków nie kupuję, bo postanowiłam nie zakładać małej żadnego obuwia dopóki nie zacznie chodzić. Ma jakieś sandałki Championa które dostała w prezencie ale są jeszcze za duże. Używamy tylko takich kapciuszków z grzechotkami jak jest zimno żeby w łapki nie marzła na spacerkach.
Ale żałuję że nie kupiłam, jak była jeszcze całkiem malutka, jakiejś słodkiej wypasionej pary bucików żeby zostawić jej póżniej na pamiątkę :-( Teraz jakbym kupiła to już nie to samo...

reklama
Do góry