reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad a co z pleckami w takim nosidełku czy ty masz jakis juz normalny fotelik ale to chyba jeszcze gorzej bo wogole na siedzaco/ ja najbardziej boje sie o te plecki ta pozycka kolyski nie wyglada na wygodna.
no zabawki mam przewijki tez ubranka tez takie jednoczesciowe luzne tylko to spanie mnie martwi grzies czytalam ze dziecko w takim nosidelku moze byc max 3 godziny w ciagu calej doby

reklama
Karola ja mam jeszcze fotelik 0-13 kg. Słyszalam, ze w fotelikach jest bezpieczniej w czasie wypadku, a to dla mnie najważniejsze kryterium. Co do pozycji w foteliku, to czytałam, że nie jest aż taka niewygodna jak się może wydawac, to w końcu prenatalna pozycja naszych maluchów. My zatrzynywaliśmy się co ok. 200 km aż na godzinę. W tym czasie Oli albo leżała w wózku na płasko albo była na rękach, zeby odpocząć od fotelika.

Gosia ma rację - żaluzja na szybę jest bardzo wazna, zapomniałam o tym napisać. Ja nie poiłam akurat Oliwki niczym oprócz cyca, u nas w samochodzie jest klima, więc nie było za gorąco.

Kasiad: świetny zakup, w przypadku brodzika to chyba najlepsze wyjście takie krzesełko :tak:

Odnośnie jazdy samochodem z maluszkiem to niewiele mogę doradzić ponad to, co napisałyście wcześniej... my najdalej jeździliśmy tylko 30km poza Kraków :happy2: Mieliśmy jechać w ten weekend odwiedzić małego Maksia kuzyna Milenki, ale bidulek złapał infekcję w 3. dobie życia i jeszcze dostaje antybiotyk, więc musimy poczekać aż wyzdrowieje :sick:

Kasiad, roletka na szybe musi byc obowiazkowo:tak: Julka strasznie plakala jak nie bylo...kupilismy na dniach takie roletki:
HIT ~ROLETKI~3D *DISNEY *(2 sztuki) ~~NAJTANIEJ~~ (213537989) - Aukcje internetowe Allegro
Juz do nas dotarly i sa naprawde sliczne:-)
Wyobrazcie sobie ze w miescie nigdzie nie bylo takich kolorowych, same czarne....w sklepach faceci patrzyli na mojego meza jak na ufo ze chce z kubusiem puchatkiem:-D:szok: w koncu powiedzial ze to zonka sobie wymyslila:-p:eek:
Biedaczek musial sie wytlumaczyc;-):-p

Zapomnialam dodac ze kupilismy puzzle:-) tylko ze nadal czekam na przesylke:-p

Kasiad, pytanie teraz do Ciebie czy jak kupilas lezaczek dla Oli to mial on gwarancje?:eek: Bo pisalismy do jednego goscia i nic nie odpowiada:angry: a ktos tam napisal ze nie maja gwarancji...dziwne to takie troche....

O kurcze Nuska, nie strasz mnie, ja jutro wyjeżdżam i potrzebuję na gwałt takiej rolety, więc nie mogę czekać na przesyłkę z Allegro. Właśnie dziś wyruszam na poszukiwania takiej kolorowej roletki.

Nuska, nie udało nam się jednak wyjechać na poszukiwania żaluzji, miałam kupę prania i składania, więc Paulinę wypchnęłam z Oliwką, a sama się zabrałam za robotę i przegapiliśmy godziny otwarcia sklepów.
Zresztą jeszcze się zastanawiamy czy jechać, bo jutro ma padać na Wybrzeżu.
Co do leżaczka, to nie mam gwarancji jako takiej, w razie czego będę pisać maila do sprzedawcy. W instrukcji obsługi trzymam zawsze naklejkę z paczki z numerem nadania, jeśli kupuję coś na Allegro. A Ty musisz się skontaktować ze swoim sprzedawcą i zapytać o warunki gwarancji, bo każdy może mieć inne.

reklama
Nuśka serio fajne te rolety i nie przepuszczają światła??? bo chce tez takie zamowic ale jesli naprawde sie sprawdzaja bo widze ze dalej sa`te aukcje a nadruk jest z obu stron??

Do góry