reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
U mnie dziś pogoda nie jest zła :tak:dość ciepło, świeci słoneczko choć czasem zasłoni je jakaś chmurka i zawieje wiatr ale narazie w krótki rękawek nie ubrałam małej na dłuższy cieniutki :tak:i długie spodenki :tak:

a u nas zmiana o 180 stopni. piekne slonce i niebo bez chmurki. jak jutro tez tak bedzie to wychodzimy!! mama nadzieje ze nie zaszkodzi to Makrelce, ale wydaje mi sie ze juz jej przechodzi to przeziebienie:tak:

Ja dziś się wybrałam do Skarbówki, gorąco było i piękne słońce, a powrotnej drodze złapała nas burza i deszcz. Mam nadzieję, że mała się nie zaziębi.

kasiad, oby jej nic nie było!!!Ja uważam, że takie spacerki w innej pogodzie hartują dziecko. Nas juz nie raz złapał deszcz i opukać narazie Tosia nawet kataru nie miała:-):tak:
Chciałam bardzo pochwalić i polecić pieluszki z Biedronki- zielone Dada z żabkami. Naprawdę ja jestem zadowolona, choc w porównaniu do Pampersów sa trochę papierowe. Ale po całej nocy nie śmierdzą moczem tak jak pampersy:tak::-DI kosztują 18,90 za 32 sztuki.

nuśka fajne zabawki :tak: Ja też bardzo lubię mojej małej kupować zabawki. Może nie robię tego bardzo często, ale jednak sporo ich ma. Myślę że to przywilej wieku dziecięcego - bawić się, a zabawki to ich świat (napewno same pamiętacie swoje ulubione zabawki z dzieciństwa) dlatego nie uważam, żeby dużo zabawek szkodziło dziecku. Tyle że nigdy nie daję jej więcej niż 2 na raz, pozostałe chowam. Czasem prowokuję sytuację żeby wybrała sobie którąś z nich, ale ona jest taka zachłanna że zawsze chce obie na raz :-D:-p

A co do spacerków to na szczęście, moja mama często u nas bywa i zabiera małą na 2-3 godziny, jestem jej za to bardzo wdzięczna. Bardzo często złapie je deszcz, czasem jest naprawdę zimno, albo wieje mocny wiatr, a babcia twardo spaceruje :rofl2: Tak się już wyrobiła, że jest mistrzynią w usypianiu Mileny na spacerach, nawet ja tak nie potrafię. I jak na razuie, odpukać, to żaden deszcz ani wiatr małej nie zaszkodził bo nie miała nawet katarku jak do tej pory :sorry2:

reklama
My na spacerki też wychodzimy w pogodę i nie pogodę :tak::cool2: nieraz nas ulewa dopadła :tak:

Nuska zabaweczki super :tak: moja ma tyle że wielka reklamówka w szafie schowana :-D i ciągle nowe dostaje, grzechotek ma z 50, pełno maskotek itd. :cool2:ale nic się nie zmarnuje mam dużą rodzinę i grzechotki pójdą dalej do siostry, kuzynek :tak: a kilka zostawię no i te co się jeszcze długo bedzie nimi bawić tez zostaną :-D;-)

Do góry