reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karola, fajne buciki i w dodatku z naturalnej skóry :-)

A ja dziś kupiłam krzesełko do kąpieli do brodzika dla Oliwki, bo w wanience kąpiemy ją już ostatnie dni - nie można jej nawet położyć, żeby spłukać włosy. W dodatku nasz regał kąpielowy stoi w pokoju i codziennie cała podłoga jest zachlapana

Krzesełko do kąpieli LIPSKI KID wysyłka gratis* (215722775) - Aukcje internetowe Allegro

Przesyłkę mam gratis, bo skorzystałam z opcji "Kup teraz"

Kasiad też mamy podobne krzesełko(dostaliśmy od znajomych),ale Kuba jeszcze tak ładnie nie siedzi jak Oliwka.Napisz jak się sprawdziło.

Karola,no,no....SUPER!Na pewno się nie będzie wstydził.Rób fotki,jak szalejecie w Aqua.

ostatnio juz chcialam ale aparat paruje jak nie wiem co i slabo widac

Mamusi czy ktoras juz jechala ze swoim skarbem 800km autem?? jak najlepiej sie do tego przygotowac?? nie wiecie czy pasy do gondoli ktora mozna kupic w sklepach chicco sa uniwersalne bo pomyslalam ze w gondoli bedzie mu lepiej niz w nosidelku

Ja jechałam, mała jechała w foteliku. Na temat pasów do gondoli nic nie wiem. Napewno musisz mieć podręczne rzeczy do przewijania pod ręką i jakieś ciuszki na zmianę jak się zabrudzą te co bedzie synuś miał na sobie. I ważne: kilka zabawek, żeby zmieniać, żeby się maluch nie nudził. Ja zabrałam i jak Oli nudziła się jedną to dawałam jej inną.
Trzeba się też nastawić na dłuższe postoje, my stawaliśmy co 2-3 godziny - na jedzenie, przebranie pieluchy i rozprostowanie ciała. Jak Oliwka spała lub spokojnie siedziała, to siedziałam z przodu, a jak marudziła, to przesiadałam się do tyłu i zajmowałam ją zabawkami.

reklama
Karola ja może nie jechałam tak daleko jeszcze ale zabaweczki to racja trzeba mieć choć moja w czasie jazdy tylko grzecznie siedzi a potem spi ;-), coś do picia nawet ja daje się pierś to np. jak mi zamknęli tory to małej dawałam bo w aucie miałam upał ;-)podręczne rzeczy na zmianę :tak: coś do zasłonięcia szyb w aucie bo nieraz słońce jest okropne ;-)

Do góry