Fotelik X-landera jest jednym z największych w przedziale do 13 kg. Zastawiałam się kiedyś czy kupić Maxi-Cosi czy X-Lander, postawiłam oba w sklepie obok siebie i różnica w wielkości była znaczna. Tak więc Oliwka narazie się mieści, ale ja też mam wrażenie, że do 13 kg to w nim nie pojeździ Jednak będę ją wozić w nim tak długo jak się da, bo następny fotelik bedzie już tylko siedzący, a takie maluchy, pomimo, że potrafią już siedzieć, to i tak często w czasie podróży śpią, a siedząca pozycja nie jest zbyt wygodna do spania.
A może znacie jakiś fotelik od 9 kg wzwyż, który ma regulowane oparcie i można je ustawić choćby tylko do pozycji półsiedzącej
A taki dokładnie fotelik Jumbo Trendy od 9 kg jaki wkleiła Nuśka, zamówiłam ze 2 miesiące temu na Allegro przyjaciółce. Jak narazie jest z niego bardzo zadowolona.
A może znacie jakiś fotelik od 9 kg wzwyż, który ma regulowane oparcie i można je ustawić choćby tylko do pozycji półsiedzącej
A taki dokładnie fotelik Jumbo Trendy od 9 kg jaki wkleiła Nuśka, zamówiłam ze 2 miesiące temu na Allegro przyjaciółce. Jak narazie jest z niego bardzo zadowolona.