reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Patch: Niestety ja nie miałam doczynienia z ceratowymi pieluszkami, może po prostu częściej je zmieniaj, to nic złego się nie stanie
madzix: Świetny wybór Wg mnie warto dać więcej za fotelik który będzie już na kilka lat, właściwie dokąd tylko fotelik będzie potrzebny to ten jeden starczy. No i jako jeden z niewielu ma crash-testy na najwyższą ocenę (czyli 4, bo 5 punktów żaden nie dostał) a co oznacza, że jest naprawdę bezpieczny. Na życiu dziecka nie ma co oszczędzać.
A fotelik Coneco dostał tylko 1 punkt z tego co wyczytałam, tzn że nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa w razie wypadku
Natomiast tzw. atesty mają chyba wszystkie foteliki, ale atest o niczym nie świadczy tak naprawdę....
madzix: Świetny wybór Wg mnie warto dać więcej za fotelik który będzie już na kilka lat, właściwie dokąd tylko fotelik będzie potrzebny to ten jeden starczy. No i jako jeden z niewielu ma crash-testy na najwyższą ocenę (czyli 4, bo 5 punktów żaden nie dostał) a co oznacza, że jest naprawdę bezpieczny. Na życiu dziecka nie ma co oszczędzać.
A fotelik Coneco dostał tylko 1 punkt z tego co wyczytałam, tzn że nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa w razie wypadku
Natomiast tzw. atesty mają chyba wszystkie foteliki, ale atest o niczym nie świadczy tak naprawdę....
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tycia: na przykład tutaj: fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
Oprócz tego wyniki można znaleźć na stronach firm przeprowadzających crash-testy
Oprócz tego wyniki można znaleźć na stronach firm przeprowadzających crash-testy
madzix
Fanka BB :)
Nuśka 23-ten fotelik faktycznie nie jest najtanszy,ale biorąc pod uwage ze starczy nawet dla małego ucznia-wychodzi i tak taniej niz 3 słabe foteliki zmieniane co 2-3 lata.Poza tym , co najwazniejsze jest bezpieczny i naprawde wygodny dla dzieckaA my bardzo duzo podróżujemy.
Joasiek- ja tez zawsze patrze na oceny crash-testów bo to w koncu one najwiecej mowią o jakosci i bezpieczenstwie fotelika.
Joasiek- ja tez zawsze patrze na oceny crash-testów bo to w koncu one najwiecej mowią o jakosci i bezpieczenstwie fotelika.
reklama
Na życiu dziecka nie ma co oszczędzać.
Joasiek, teraz to wyszlo tak jak by mi nie zalezalo na zyciu czy zdrowiu mojego dziecka
a co do tych testow to nawet nie wiedzialam ze sa takowe oceny....z tej strony patrzec to rzeczywiscie ten coneco nie jest za dobry.
Teraz juz wiem na co zwracac uwage i ze atest to nie wszystko
Podziel się: