reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek dzięki za info. Może się zdecyduję na tę książeczkę.

Z wkładki Oliwka już dawno wyrosła. A tą poduszeczka to nie wiem dokładnie jakiej jest wielkości, ale myślę, że na pierwsze 2-3 lata wystarczy. Mam nadzieję, że mała usiedzi w tej poduszeczce, bo nie mogę patrzeć na wiszącą głowę jak zaśnie.

reklama
mamy juz sojaczek gdzie maly udeza nogami i mu gra wiec to moge mu dostawic dlatego pomyslalam o tej co wkleilam link ale sama juz nie wiem.

a co do tej srugiej ksiazeczki to chyba fajniejsza bo malec moze ja sobie rozlozyc i jest dluga i nie musi wpasc ze trzeba obracac kartkami. takie jest moje zdanie.

Ja mam tez fajną książeczkę z Playgro- z gryzakiem. Tylko nie ma w niej lusterka, a chyba o to Ci kasia najbardziej chodzi...
My ani raz nie użylismy wkładki dla noworodków do fotelika. Tosia jakos od początku była do niej za duża:-)
Ale własnie- powiedzcie mi, jakie kupujecie następne foteliki?Które sa najlepsze i jakie polecają??Tzn wiem, że Maxi cosi są dobre. I nawet taki model Tobi mi się podoba- tylko nie podoba mi się cena:-(-ok 800zł:szok:
A dzisiaj wystawiłam na Allegro moja gondolę X-lander. Za 250 zł do licytacji. Ciekawe czy któś ja kupi. Jakby ktos z Waszych znajomych chciał kupic to się polecam:-DGondolka naprawdę wygląda jak nowa- jeszcze materacyk pachnie nowością...

Martula, my też w tym tygodniu nosimy się z zamiarem wystawienia swojej na Allegro. Mieliśmy zrobić to już ze 2 tygodnie temu, ale jakoś ciężko się zabrać, bo jeszcze nigdy niczego nie wystawiałam i nie wiem czy umiem w ogóle wystawić jakiś przedmiot :baffled:

Kasiu,wystawianie nie jest trudne.Podpowiedzi sa naprawde bardzo czytelne.Ja laik koputerowy juz wiem jak to sie robi,nawet zdjecia potrafiłam zmniejszyc:-D:tak:.

Napewno spróbuję, bo mam trochę rzeczy na opchnięcie i bez sensu bujam się z nimi, tylko mi zalegają na półkach niepotrzebnie.

reklama
Martula, co do fotelika to my kupimyraczej taki
JUMBO TRENDY BABY DREAMS -SUPEROFERTA !!!!!!!!!!! (197923738) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ze nie koniecznie od tej osoby, chwycilam pierwszy lepszy zeby Ci pokazac....bardzo mi sie podobaja te foteliki i wygladaja na wygodne:-) z tej firmy raczej tez zadowolona jestem. Mam wozek z tego i fotelik dla malej...niby jest on do 13 kg. ale jakos wydaje mi sie ze sie w nim meczy, no i ta jazda tylem:dry:a mamy taki
Fotelik BABY DESIGN DUMBO z wkładką, 8 kolorów! (198150921) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry