reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja miałam problem z brodawkami jeszcze 2- 3 tygodnie temu
miełam tak popekane (rany) ze nawet jak karmiłam przez nakładki to leciała najpierw krew a potem mleko ale dopiero teraz jest oki :tak:
jeden mankament to taki ze Sara nie umie (nie smakuje jej)jesc bez nakładki
bez nakładki ma odruch wymiotny:sick:

reklama
O,wlasnie ja mialam łozeczko turystyczne jako kojec;-):tak:.Bede musiala kupic nowy,bo mi moja dwojka ten stary doprowadzila do ruiny:-D.
Joasiek jak bym miala taki dmuchany,to chyba juz bym nie kupowala innego:tak:.

Joasiek, wypatrzyłam w Twoim albumie zdjęć fajną książeczkę z lusterkiem w środku. Możesz mi pokazać jak wygląda okładka? - bo chciałabym wyszukać gdzies taką samą. A moze podpowiesz gdzie mogę szukać :confused:

Kasiu: książeczka to oczywiście zakup z Allegro (nawiasem mówiąc, to ja już jestem kompletnym nałogowcem jeśli chodzi o robienie tam zakupów ;-)).
Znalazłam tylko jedną aukcję z tą książeczką:
MIĘKKA KSIĄŻECZKA MILUTKA + BAJKA VCD - BCM!!! (199262206) - Aukcje internetowe Allegro
Ta książeczka, to oprócz kostki do której niedawno podawałam linka Martuli, ulubiona zabawka Milenki. Tarmosi ją godzinami :-D Nowa książeczka kosztuje około 32zł.

Dziś jechaliśmy z Oliwką na działkę do moich rodziców (ok. 40 minut w jedną stronę się jedzie), zasnęła w foteliku i tak zwisała jej nienaturalnie głowa, że postanowiliśmy kupić małej jakiś zagłówek na podróże.
Znalazłam więc i zamówiłam na Allegro taką poduszeczkę do fotelika samochodowego:
bo-bas* PODUSZECZKA PODRÓŻNA BabyDreams*4 kolory (198008552) IDG - Allegro
Tylko nie wiem na jaki kolor mam się zdecydować: niebieską z oliwką czy szarą z czerwienią :confused: W sumie bardziej mi się podoba i do obecnego fotelika bardzo pasuje mi niebieska z oliwką, ale ta szara z czerwienią też jest ładna i będzie się zdecydowanie mniej brudzić, a przecież poduszeczka ma mi dłużej służyć niż obecny fotelik. Sama nie wiem :confused:

Kasiad a jakie to jest duże ? Dla maluszków czy dla starszych dzieci ? I czy mała ci w tym usiedzi ;-) Moja miała wkładkę w foteliku dla niemowlaków ale wygląda ona inaczej :tak: A ta szara z czerwonym ładna :tak:

My ciągle jeszcze jeździmy z wkładką dla noworodków w foteliku która ładnie podtrzymuje główkę.
Kasiad: niebieska z Oliwką! :-D a jak się pobrudzi to wypierzesz i szlus! :tak:

reklama
Kasiad ja mam z tej firmy nosidełko-fotelik i tez chyba kupie taka poduszeczkę bo faktycznie głowa srasznie lata, miałysmy do fotelika dodatkowy wkład ale Zosia z tego wyurosła, zreszta to nosidełko jest tak do roczku nie dłuzej a nawet bym powiedziała ze krócej. Więc za niedługo przeniesiemy sie do fotelika chicco:tak:bo juz nogi powoli wystają taka ta Zosia dłuuuuga :-D

Do góry