reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Miśka, przede wszystkim dzieki za ten link z fotelikiem:-)bo szukalam szukalam i znalezc nie moglam. A jeszcze tylko mam pytanie jak bardzo sie on nachyla<jest niby 5 poziomow> Piszesz ze mala miala 9 msc jak w nim jezdzila, to juz duza. Bo ja chcialam Julke zaraz jak bedzie miala 9kg wsadzic do takiego:dry:

A co do prezentu to bardzo fajny taki samochodzik:tak::-)

Oliwia nie jest za duża, teraz waży niewiele ponad 8 kg. Mój brat poleca fotelik, bo tez się naszukał takiego z regulacją i jak najbardziej ten się okazał strzałem w 10. Poza tym ten ma jeszcze wkładkę redukcyjną z zagłówkiem.

Miśka, rzeczywiście fajny ten fotelik, zapisałam sobie w ulubione, bo pewnie w ciągu kilku najbliższych miesięcy trzeba będzie takiego zakupu dokonać.

A Chicco autko super sprawa!

Normalnie nie mogę się nadziwić swojej głupocie!! nie wiem dlaczego, ale ostatnio nigdzie nie ma dużej paki pieluszek Happy, a nam się kończą. Postanowiłam skoczyć na czechy do Hipernovej- mam blisko, bo tam ostatnio były. Najpierw wpadłam do Rossmana, żeby chusteczki kupić i tak sobie myślę, że może wezmę bordowe pieluszki z Rossmana, bo nie chce mi się jechać na te czechy, ale mój mąż nie lubi jak eksperymentuję, bo narazie to kilka paczek różnych pieluch oddaliśmy, więc zakupiłam korony i jazda. W Hipernovej nie było Happy,a ja z koronami w portfelu:zawstydzona/y: Dzwonię do męża, a On, że mam poszukać czeskiego Rossmana i kupić tam te Rossmany. To tak szukałam, że pobłądziłam:zawstydzona/y: Jak wreszcie znalazłam, to zmęczona wbiegłam złapałam wielką pakę Żółtych, a nie bordowych i jadę jeszcze do biedronki po rampersy. Po przyjeździe do domu okazało się że te żółte pieluchy są ceratowe:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i myślałam że się zastrzelę!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Założyłam Stachowi tą ceratę, bo skończyły się inne, ale nie wiem czy takie pieluszki nie odparzą. Czy któraś z Was miała takie pieluszki??

Ja długo myslałam nad zakupem fotelika i zdecydowałam sie juz na kiddy life pro 9-36kg.Jest najbezpieczniejszy ze wszystkich dostępnych na rynku, i zaden kolejny fotelik nie bedzie nam juz potrzebny:tak:
Calineczka Artyku?y dla dzieci i niemowl?t

No świetny ten fotelik tylko ze okropnie drogi:szok: szkoda mi by bylo tyle dac za cos takiego....zreszta nawet nie mialabym:baffled::laugh2:

reklama
Do góry