reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja też kupiłam trochę ciuszków firmy Cherokee Oliwce w Tesco. Nie wiem jak teraz, ale niedawno to mieli całą masę wystawionych ciuszków dziecięcych tej firmy.
A tak poza tym to większość ciuchów firm, które wymieniła Karola mam poprostu z lumpiku :-D

reklama
Ja właśnie szykowałam się do kupienia Milence paru ładnych ciuszków na lato na Allegro, a tu dzisiaj wpada do nas rano kolega z pracy z torbą prezentów dla małej od moich szefów :-D:laugh2::-D
Kompletne zaskoczenie, a jakie miłe :-):-):-)
Nie chwaliłam się jeszcze, ale w środę byłam z małą u mnie w pracy, Milenka wędrowała z rąk do rąk, wszyscy się nią zachwycali... a na koniec dostała od mojego szefostwa 2 tys. becikowego :-D:laugh2::-D:laugh2::-D A tu jeszcze dzisiaj znienacka te prezenty... niesamowici są! :tak::-D

19.jpg

Kasiad: bardzo fajny ten misiaczek, gdzie go kupiłaś?
Książeczka też piękna! Dla może nieco za droga ale z drugiej strony... zostawisz ją małej na pamiątkę, jej pierwsza ksiażeczka nie może być przecież byle jaka! :tak::happy:

Joasiek,ale super prezenty dostałaś dla małej z pracy. Widać, że Cię szefostwo ceni jako pracownika :tak:

Miśka kupiłam w zwykłym osiedlowym sklepie z zabawkami. A co do książki, to nie jest aż taka droga zważywszy, że jest dość gruba. Pojedyncze bajki małego formatu są u nas od 2.50 do 3 zł, a tu jest sporo wierszyków, a pewnie tego nie widać na zdjęciu, ale wykonanie jest poprostu rewelacyjne, książeczka nie ulegnie tak łatwo zniszczeniu.

Ja widziałam wczoraj podobnego misia w Tesco kosztował z 20zł i były żółwiki, misie, motylki i saksofony ;-)i chyba miał tylko 3 guziczki do ciśnięcia :tak: chciałam kupic motylka ale wybrałam telefonik

FISHER PRICE Uczona Słuchaweczka K0431 (200132272) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego
ale dałam 79zł więc trochę przepłaciłam bo drożej niż na allegro ale niektóre miały małe wady np. guziki gorzej działały więc wolałam kupić w tesco bo tam zawsze mogę reklamować a nie chce mi się zaś bawić w odsyłanie bo to kolejne koszy :dry: już raz się przejechałam na allegro i więcej nie mam zamiaru :-p

Muszę powiedzieć że małej się podoba i jest bardzo wsłuchana ;-) a na ekraniku jej migoczą lampki więc to ją też ciekawi :cool2:

Nasz misiek kosztował tylko albo 7,50 albo 8,50 - juz dokladnie nie pamiętam, a więc taniocha, a okazał się najlepszą zabawką oprócz stojaczka, którym Oliwka cały czas chętnie się bawi. Ostatnio przełożyłam jej stojak w pozycji do zabawy na brzuszku i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mała leży dużo dłużej na brzuszku i zaczęła ładnie wyciągać rączki w tej pozycji i uruchamia zabawkę. Wcześniej jak jej kładłam grzechotki na brzuszku to patrzyła na nie, ale nie sięgała rączką, a muzyczka i światełka widać pobudziły ją do większego wysiłku i zaczęła fajnie się bawic w tej pozycji.

moj leniuch to nic nie chce chwytac a jak za dlugo na brzuszku lezy to zaczyna sie denerwowac i placze. nie wiem czy to tylko chlopaki takie leniuszki, albo zwyczajnie ma za dobrze i za duzo tego wszystkiego :eek:

musze wiec tesco odwiedzic moze znajde cos fajnego na chrzest dla facecika.

a o sklepie next ktos wie??? ja w lumpeksie nic nie kupuje bo nie potrafie szukac a zreszta u mnie w miescie nie ma fajnego.

Karola 04 to może na allegro zobacz. Ja też firmówki to albo w ciuchu albo na allegro kupuję i do tej pory zawsze byłam zadowolona:-)

No i marzy mi się już od dawna taki marynarski komplecik dla Stasia- biało- granatowy i nigdzie nie mogę znaleźć!!:sick:

reklama
Patch mi też podobają się chłopcy w takich marynarskich kompecikach. Jak moi synowie byli mali, to też lubiłam ich ubierać w takie ciuchy, mieli nawet kilka takich kompletów.

Do góry