reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A ja narazie zakupuje małemu ubranka letnie...szczególnie wygodne dla mnie sa rampersy... nie ściągają sie na pleckach małemu - jak koszulki, gdy wierci się w wózku...znowu zakupiłam....
MIŚ Z BALONAMI
KACZUSZKA

reklama
a co do marynarskich ubranek na allegro odzież dziecięca CHRZEST jest tego pełno to poierwszy z linkow UBRANKO MARYNARSKIE DO CHRZTU DLA SYNKA (196860819) - Allegro tylko czy ladne to juz kwestia gustu.

ja dzis zaatakowalam w gdyni tesco i wrocilam :-):-):-)mamy ubranko dla mojego facecika na chrzest. wszystko z bawelenki granatowe spodenki biala koszulka z kołnierzykiem i kamizelka sweterkowa bialo niebieska i do tego czapusia z daszkiem i gotowe. oczywiscie kupilam wiecej rzeczy bo i spodenki i bodziaki i sie milo zaskoczylam bo ciuszki cherokee nie sa wcale jak dla mnie drogie. za cale ubranko zaplacilam 40zl a dwie pary spodni 25zl tylko bucikow nie mam ale chyba znajde jakies brazowe. i elegancik gotowy.moze jak wszystko wyschnie to wkleje foto.;-)

kupilam tez chusteczki huggies nigdy ich nie mialam a wy????????????

gosia k23, Karola 04, dziękuję za te linki- nie wiedziałam jak szukać, teraz na pewno coś wybiorę dla mojego marynarzyka:-)

Ten komplecik marynarski jest super identyczny dalam chrzesniakowi na chrzciny a kupilam go z katalogu z Qelle:tak:

agusia9915 teraz to już jestem z Bytowa ale często do rodziców do Gdańska jezdzę 100km 1,5 godziny i jestem. A dlaczego??Nabrałam już malomiasteczkowego języka czy co??:szok:

dziewczyny pomocy co wybrac bo juz sama nie wiem. za tydzien chrzciny a dziadki chca pomysl co kupic. mamy lezaczek z wibracja mamy cos takiego CHICCO INTERAKTYWNY ZESTAW GIMNASTYCZNY-Wys12H @E@ (193787029) - Allegro i co teraz myslalam o macie moze ta TINY LOVE - MATA EDUKACYJNA TROPIKALNA WYSPA NOWA (200820914) - Allegro lub ta Tiny Love MATA DUET _________RABAT 100 ZŁ________ (199177220) - Allegro a w koncu zaczelam myslec aby moze zrobic taki komplet Drążek edukacyjno-gimnastyczny Fisher Price NOWY (198939275) - Allegro plus jakas mata tylko do lezenia TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (197354297) - Allegro na tym drazku moze probowac siadac ale czy on sam na to wpadnie a taka mata gotowa moze go bardziej zaciekawi.

co rdzicie ktora cos takiego ma i jak sie sprawdza. pilnie pomocy.:baffled::confused::eek::szok:

reklama
Mi się osobiście podoba gotowa mata , ta Tropikalna Wyspa jest super, cena też ogromniasta, ale jak Ci ktoś chce sfinansować to czemu nie. Ta druga mata to już właściwie jest do wykorzystania tylko połowicznie, bo strona 0-3 miesiące jest już nie dla naszych dzieciaczków.
Zestaw zwykłej maty i drążka z zabawkami wydaje mi się mniej interesujący, zwłaszcza, że stojaczek juz masz, ale to jest rzecz gustu oczywiście.

Do góry