reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

my mała też chrzciliśmy w pierwsze święto:tak:
była w podusie bo u nas bardzo zimny kościół:dry:

reklama
aha no i cały czas czaję się na chustę:tak: ale niestety muszę poczekac jeszcze z tydzien lub dwa bo niestety kaski brak:-(,moim nieprzewidywany wydatkiem w tym miesiacu stała się moja choroba, trzeci z rzędu antybiotyk tym razem już dożylny...:baffled:

karola, ja mala mialam ubrana w biale spioszki i biala bluzeczke....nie mialam wielkiego wyboru bo byla jeszcze malutka, miala ok 4 tygodni <u nas w rodzince sie tak szybciutko chrzci dzieciaszki:-)> a i oczywiscie byla w becie, akurat w rozowym.
Ty bedziesz miala wieksze pole do popisu, przede wszystkim jest cieplutko i tyle slicznych ubranek na chrzest.:tak::tak:

problem w tym ze nic mi sie nie podoba. nie chce ubrac go w zaden stuczny garnitur. nie chce myslec co za wojna bylaby przy ubieraniu :szok:ani zadnej satyny atlasu.obszukalam smyka h&m i mather and cary i nic. wiec nie jest to latwe :baffled::baffled:juz nie wiem gdzie szukac. ale za to wczoraj w poszukiwaniu ubranka kupilam parasolke do wozka o taka Parasolka przeciwsłoneczna do wózka - by 4baby (198761783) - Allegro juz prawie wszystko mam od tego producenta i jestem zadowolona teraz sprawdzimy parasolke

Sawa, gdzieś się tak zaprawiła :confused::szok::confused: Mam nadzieję, że ten trzeci antybiotyk wreszcie pomoże. A Czy Ty karmisz piersią przy takiej antybiotykoterapii :confused:

Miśka, fajny leżaczek, taki sam kupiła Irtasia dla Jenni i jest z niego bardzo zadowolona :tak:

Takiego misia z muzyczkami kupiłam za grosze Oliwce (pisałam już o nim na jakimś wątku). Zabawka spokojnie mieści się w rączkach, tania i nieskaplikowana a tyle daje dziecku radości, mała wiecznie się nim bawi, jak ma do wyboru kilka to zawsze wybiera miśka :tak:

A wczoraj znalazłam Oliwce fajną książkę z wydawnictwa Wilga (zdaje się, że któraś w Was je polecała :confused:). Na zdjęciu pewnie tego nie widać, ale jest super starannie wykonana, wszystkie kartki grube i sztywne, bajecznie kolorowa, oprawa dodatkowo podklejona chyba jakąś gąbką, pokryta jakimś miękkim plastikowym satynowym materiałem. Oliwka słuchała wierszyków z taką miną, jakby rozumiała co jej czytam :laugh2::laugh2::laugh2: Cena też chyba niezbyt wygórowana, bo 23,50 zł (widziałam podobną minimalnie grubszą z wierszami Brzechy za 44 zł).

ach dzieki dziewczyny staram się jak mogę wyleczyc ale poprostu ciąza poród i zajmowanie sie małą oraz karmienie tak mnie osłabiły że terz ledwo co działa....:baffled: karmię piersią cały czas i na szczęscie małej nic nie jest a i moze to jąchroni przede mną tzn . moją chorobą bo naraie wyszła z tego tylko z katarem...:tak:

Kasiad Ja widziałam takie zabaweczki na odpuście i chciałam kupić ale była porysana i chyba po 7 zł i nie kupiłam bo jak już kupić to ładną :tak: ale mała dostała za to kosteczkę z gąbki która dzwoni :tak: A wczoraj jeszcze dostałam paczkę i pełno ubranek i stojak chicco więc mam teraz dwa :laugh2: i jeden chyba oddam bo pożyczony :cool2:

dziewczyny gdzie mozna kupic ubranka firm NEXT i CHEROKEE w jakich sklepach? inne firmy bABY TOGS,ST.BERNARD???:nerd:

reklama
Do góry