reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
aha no i cały czas czaję się na chustę ale niestety muszę poczekac jeszcze z tydzien lub dwa bo niestety kaski brak:-(,moim nieprzewidywany wydatkiem w tym miesiacu stała się moja choroba, trzeci z rzędu antybiotyk tym razem już dożylny...
karola, ja mala mialam ubrana w biale spioszki i biala bluzeczke....nie mialam wielkiego wyboru bo byla jeszcze malutka, miala ok 4 tygodni <u nas w rodzince sie tak szybciutko chrzci dzieciaszki:-)> a i oczywiscie byla w becie, akurat w rozowym.
Ty bedziesz miala wieksze pole do popisu, przede wszystkim jest cieplutko i tyle slicznych ubranek na chrzest.
Ty bedziesz miala wieksze pole do popisu, przede wszystkim jest cieplutko i tyle slicznych ubranek na chrzest.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
problem w tym ze nic mi sie nie podoba. nie chce ubrac go w zaden stuczny garnitur. nie chce myslec co za wojna bylaby przy ubieraniu ani zadnej satyny atlasu.obszukalam smyka h&m i mather and cary i nic. wiec nie jest to latwe juz nie wiem gdzie szukac. ale za to wczoraj w poszukiwaniu ubranka kupilam parasolke do wozka o taka Parasolka przeciwsłoneczna do wózka - by 4baby (198761783) - Allegro juz prawie wszystko mam od tego producenta i jestem zadowolona teraz sprawdzimy parasolke
Sawa, gdzieś się tak zaprawiła Mam nadzieję, że ten trzeci antybiotyk wreszcie pomoże. A Czy Ty karmisz piersią przy takiej antybiotykoterapii
Miśka, fajny leżaczek, taki sam kupiła Irtasia dla Jenni i jest z niego bardzo zadowolona
Takiego misia z muzyczkami kupiłam za grosze Oliwce (pisałam już o nim na jakimś wątku). Zabawka spokojnie mieści się w rączkach, tania i nieskaplikowana a tyle daje dziecku radości, mała wiecznie się nim bawi, jak ma do wyboru kilka to zawsze wybiera miśka
A wczoraj znalazłam Oliwce fajną książkę z wydawnictwa Wilga (zdaje się, że któraś w Was je polecała ). Na zdjęciu pewnie tego nie widać, ale jest super starannie wykonana, wszystkie kartki grube i sztywne, bajecznie kolorowa, oprawa dodatkowo podklejona chyba jakąś gąbką, pokryta jakimś miękkim plastikowym satynowym materiałem. Oliwka słuchała wierszyków z taką miną, jakby rozumiała co jej czytam Cena też chyba niezbyt wygórowana, bo 23,50 zł (widziałam podobną minimalnie grubszą z wierszami Brzechy za 44 zł).
Miśka, fajny leżaczek, taki sam kupiła Irtasia dla Jenni i jest z niego bardzo zadowolona
Takiego misia z muzyczkami kupiłam za grosze Oliwce (pisałam już o nim na jakimś wątku). Zabawka spokojnie mieści się w rączkach, tania i nieskaplikowana a tyle daje dziecku radości, mała wiecznie się nim bawi, jak ma do wyboru kilka to zawsze wybiera miśka
A wczoraj znalazłam Oliwce fajną książkę z wydawnictwa Wilga (zdaje się, że któraś w Was je polecała ). Na zdjęciu pewnie tego nie widać, ale jest super starannie wykonana, wszystkie kartki grube i sztywne, bajecznie kolorowa, oprawa dodatkowo podklejona chyba jakąś gąbką, pokryta jakimś miękkim plastikowym satynowym materiałem. Oliwka słuchała wierszyków z taką miną, jakby rozumiała co jej czytam Cena też chyba niezbyt wygórowana, bo 23,50 zł (widziałam podobną minimalnie grubszą z wierszami Brzechy za 44 zł).
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ach dzieki dziewczyny staram się jak mogę wyleczyc ale poprostu ciąza poród i zajmowanie sie małą oraz karmienie tak mnie osłabiły że terz ledwo co działa.... karmię piersią cały czas i na szczęscie małej nic nie jest a i moze to jąchroni przede mną tzn . moją chorobą bo naraie wyszła z tego tylko z katarem...
Kasiad Ja widziałam takie zabaweczki na odpuście i chciałam kupić ale była porysana i chyba po 7 zł i nie kupiłam bo jak już kupić to ładną ale mała dostała za to kosteczkę z gąbki która dzwoni A wczoraj jeszcze dostałam paczkę i pełno ubranek i stojak chicco więc mam teraz dwa i jeden chyba oddam bo pożyczony
reklama
Podziel się: