reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Moj Synek Wazy 6100 I Raczej Jest Drobny Ubranka Z Mather And Cary W Rozmiarze 0-3 Miesiace Sa Za Duze I Pewnie Starcza Mu Do Konca Lata. No Z Tego Dresiku To Zrezygnuje Napisalam Prosbe Aby Zrezygnowac. Fakt Lato Ma Byc Gorace :-d No Fkat 37,50zl To Moze Duzo No Ale Trudno Kupilam.

reklama
Karola, ja też kupuję sporo ciuchów na Allegro, poluję raczej na tańsze rzeczy, ale jak coś mi wpadnie szczególnie w oko to czasem jestem skłonna zapłacić za tą rzecz trochę więcej. Jak narazie nie nacięłam się na stanie rzeczy, bo tych maleńkich ciuszków dzieci nie niszczą :-)

juz teraz wole sie radzic :tak:kochane czy za nosidelko baby bjorn 100zl to duzo czy wzglednie???moge za tyle kupic od znajomej i wyglada calkiem dobrze. tylko czy znow nie przeplace????:baffled::baffled:

karola-04-jesli to nosidełko jest w miare nowe, po jednym dziecku, to nie przepłacisz(nówka to jakies 320zł).
Moim zdaniem cena jest bardzo przyzwoita :tak:-no i nie kupujesz ''kota w worku'' jak sie czasem zdarza w przypadku uzywanych rzeczy

Karola, zależy ile będziesz używać to nosidełko. To nie jest drogo w porównaniu z nówką, ale ja w takiej cenie bym nie kupiła, bo mi by takie nosidełko przydało się może na kilka wyjść, bo zasadniczo nie jestem zwolenniczką nosidełek. Ale jeśli masz zamiar często synka nosić w nosidełku, to możesz się skusić, tym bardziej, że jak zauważyła Madzix nie kupujesz kota w worku.

moj malec czesto robi mi koncert na spacerze i jakwezme go na rece to jest ok a do tego wozek to padam na cycki dlatego o tym pomyslalam bo co innego robic. chusta odpada juz probowalam sama zrobilam zawiazalam wsadzilam i ryk. pewnie zbyt blisko mnie byl i bylo mu goraco. :baffled:

Miśka5 bardzo ładny,tez mam z tej firmy a twoje malenstwo z pewnoscia je polubi, mysle ze jest to najlepsza jak dotąd rzecz dla mojego Szkraba:tak:

u mnie teraz czas polowac na podgrzewacz i ubranoko do chrztu dla chlopca. w czym wystroilysxcie swoich rycerzy do chrztu??ja bym chciala cos bawelnianego aby go nie meczyc bo i tak nic z tego nie bedzie kumal.

reklama
Moja mała miała chrzest w I święto :tak: była w białej bluzeczce i śpioszkach oraz w podusi do chrztu powiem szczerze że inne dzieci były ubrane jak by nie były chrzczone :baffled: w ciemne ubranka itp. ksiądz nie wiedział potem które to są chrzczone a że nasza mała jako jedyna była w podusi byliśmy na czele i ksiądz zawsze najpierw szedł do nas ;-) i potem jeszcze jeden chłopczyk był ubrany na biało i potem do niego a resztę wołał " które jeszcze":cool2:

Gosiaczek23 : fotoblog : Dom SUNSILK
tu jest kilka zdjęć z chrztu

Do góry