reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
wlasnie dostalam ochrzan od meza ze kupuje uzywane rzeczy i do tego taka cena lepiej kupic nowe ale czy to nie jest ladne? **NEXT** DWA RAMPERSY DLA CHŁOPCZYKA 0-3M (194818438) - Allegro firmy nie nzma lae slyszalam ze ok. moze faktycznie przeplacilam?/? zna sie ktoras na tych sprawach? blagam szukam argumentow bo poluje jeszcze na to Next Dresik Bluza Bluzeczka Spodenki kolekcja 2007 (196811174) - Allegro
Karola, i rampersiki i komplecik super. Cena taka średnia, ale w granicach rozsądku. Ale czemu kupujesz ubranka na rozmiar 0-3 miesiące Ile waży Twój synuś Oliwka już ledwo wchodzi w ciuchy w rozmiarze 3-6 miesiący, teraz już kupuję jej rozmiar 6-9 miesięcy i nie wyglądają wcale na niej na za duże.
Karola ubranka super ale no drogo jak dla mnie ;-)2 rampersy za 31zł i przesyłka to wychodzi prawie 40 zł a w sklepie kupisz nowe za tyle ja bym wolała kupić coś w h&m lub innym sklepie jak już chcesz lepszej firmy i zawsze można przymierzyć a co do rozmiaru to moja już pomału zaczyna z tych ciuszków 0-3 m wyrastać więc na długo się też nie przydadzą chyba że mały jest drobniutki no i jeszcze kwestia tego że robi się coraz cieplej więc moja w samych bodach cały dzień i czy mały będzie mieć okazje to założyć ?;-)
mysia23
mama dwójeczki
Karola-04 jak dla mnie to cena za wysoka...Tak jak Gosia_k23 napisała, wychodzi 40zł, a ja wczoraj kupiłam małemu rampers KoLorino (tyle,że dół ma granatowy; jak dla mnie to firma jest ok, dobrze sie wszytko z niej pierze, ładnie nosi, sprawdziłam to osobiście)nowy za 19zł...więc nie kupiłabym używanego w tej cenie..
a ja sie wkurzylam bo nie moglam up[olowac zadnego nosidelka baby bjorn na allegro, a nowe jest chyba troche za drogie jak dla mnie, bo nawet nie wiem czy z niego bedziemy korzystac
i kupilam takie nosidelko. w razie gdyby mi sie nie spodobalo to moge oddac
i kupilam takie nosidelko. w razie gdyby mi sie nie spodobalo to moge oddac
reklama
Podziel się: