reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Agusia, to była rzeczywiście jedyna pozycja na Allegro. Ktoś sprzedawał z domowych zapasów po dziecku, odrazu 3 opakowania, a że ważne do 2008r to kupiłam, bo może trochę poleżeć.

reklama
a czy to oznacza, że takie kaszki z Nestle np. są nieodpowiednie dla dzieci ze skazą??Mają dodatek mleka krowiego??Bo nawet się w tym jeszcze nie orientowałam...:confused:

Martula, są kaszki z mlekiem (np. mleczno - ryżowa z dodatami lub bez) i bez mleka (np. ryżowa z dodatkami lub bez). Ten Sinlac zastępuje kaszkę mleczną.

Karola, i rampersiki i komplecik super. Cena taka średnia, ale w granicach rozsądku. Ale czemu kupujesz ubranka na rozmiar 0-3 miesiące :confused: Ile waży Twój synuś:confused: Oliwka już ledwo wchodzi w ciuchy w rozmiarze 3-6 miesiący, teraz już kupuję jej rozmiar 6-9 miesięcy i nie wyglądają wcale na niej na za duże.

Karola ubranka super ale no drogo jak dla mnie ;-)2 rampersy za 31zł i przesyłka to wychodzi prawie 40 zł a w sklepie kupisz nowe za tyle :tak: ja bym wolała kupić coś w h&m lub innym sklepie jak już chcesz lepszej firmy :cool2: i zawsze można przymierzyć :tak: a co do rozmiaru to moja już pomału zaczyna z tych ciuszków 0-3 m wyrastać więc na długo się też nie przydadzą chyba że mały jest drobniutki no i jeszcze kwestia tego że robi się coraz cieplej więc moja w samych bodach cały dzień i czy mały będzie mieć okazje to założyć ?;-)

Karola-04 jak dla mnie to cena za wysoka...Tak jak Gosia_k23 napisała, wychodzi 40zł, a ja wczoraj kupiłam małemu rampers KoLorino (tyle,że dół ma granatowy; jak dla mnie to firma jest ok, dobrze sie wszytko z niej pierze, ładnie nosi, sprawdziłam to osobiście)nowy za 19zł...więc nie kupiłabym używanego w tej cenie..:no::no:

A dresik też był z tej firmy, bardzo milutki za 39zł. Jest dokładnie taki Nie wiem czy warto kupować używane i to tak drogo, nigdy nie wiadomo jak to w rzeczywistości wygląda, różnie może być:baffled:

a ja sie wkurzylam bo nie moglam up[olowac zadnego nosidelka baby bjorn na allegro, a nowe jest chyba troche za drogie jak dla mnie, bo nawet nie wiem czy z niego bedziemy korzystac:tak:

i kupilam takie nosidelko. w razie gdyby mi sie nie spodobalo to moge oddac:tak:

reklama
lil: Zanim kupiłam swoje nosidło to grzebałam trochę po necie i dziewczyny, które używają ACTIVE INFANT były z niego zadowolone :tak:

Do góry