reklama
A ja uważam że trochę za wcześnie na nosidełko a jak moja mała będzie już siedzieć to nie warto mi kupować ;-) a później to już będzie chciała dreptać ;-) Jakoś też nie mam przekonania do tych nosidełek i nie wiem czy to takie wygodne bo jak wychodzę wole wózek mała może sobie spokojnie spać, zakupy mam gdzie włożyć i co dla mnie ważne leży a nie siedzi
Udało mi się kupić Sinclac Nestle dla niemowląt uczulonych na białko krowie i sojowe, o którym pisałam w wątku "Co nowego w buteleczce i miseczce" sporo taniej na Allegro, bo opakowanie mi wyszło po 19 zł już z kosztami przesyłki, a normalnie w aptece kosztuje prawie 30 zł. Zamierzam małej podawać (oczywiście jeszcze nie teraz) jako kaszkę, bo nie ona nie może jeść kaszek mlecznych, a ten Sinac posiada pełnowartościowe białko roślinne. Bedę też dodawać do zupek lub mieszać ze świeżymi owocami.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Co do nosidełek jeszcze, to dla mnie jest ono bardzo wygodne żeby małą po domu ponosić, zamiast pół godziny nosić aż ręka odpada, to wkładam do nosidełka i ewentualnie tylko podtrzymuję, mogę mieć jedną, albo dwie ręce wolne
I z tą myślą je kupiłam - właśnie noszenia po domu maluszka. Druga rzecz, że jeśli będę chciała wyskoczyć do sklepiku który jest w bloku obok, to wkładam małą do nosidełka i idę. Inaczej byłoby to niemożliwe - mieszkam na 3 piętrze, stare budownictwo więc wysokie kondygnacje, windy nie ma, a wózek waży 16kg!
A skoro ortopeda sam stwierdził, że w takim nosidełku z podparciem na główkę mogę nosić małą, to nie widzę powodu dla którego miałabym mu nie ufać
I z tą myślą je kupiłam - właśnie noszenia po domu maluszka. Druga rzecz, że jeśli będę chciała wyskoczyć do sklepiku który jest w bloku obok, to wkładam małą do nosidełka i idę. Inaczej byłoby to niemożliwe - mieszkam na 3 piętrze, stare budownictwo więc wysokie kondygnacje, windy nie ma, a wózek waży 16kg!
A skoro ortopeda sam stwierdził, że w takim nosidełku z podparciem na główkę mogę nosić małą, to nie widzę powodu dla którego miałabym mu nie ufać
ja ta kaszke dawalam mojemu starszemu bo tez byl uczulony i faktycznie bardzo tanio kupilas na allegro wtedy mi nawet do glowy nie przyszlo aby tam szukac ja zawsze kupowalam w carrefure i ok 21-25 zl zalezy czy byla w promocjiUdało mi się kupić Sinclac Nestle dla niemowląt uczulonych na białko krowie i sojowe,
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Ja chciałm tez kupic SINLAC i niemaaaaaaaaaaaaaaaaa na allegro Kasied kupiła ostani jaki był buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Podziel się: