reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja jak wybieram się na spacer w mojej okolicy to nie zabieram nic ;-)
Na dłuższy spacer taki z 4 godzinny to tylko butlę z mlekiem ;-)chyba że w pobliżu jest samochód to nic bo wtedy cyca w samochodzie daje ;-)

A jeśli jadę do mojej rodziny na parę godzin to : pampersy , chusteczki i sudocrem ;-)
a jeśli do rodziny mojego Roberta to butla , pampersy i chusteczki i sudocrem

no i zależy też ile godzin i jak daleko jedziemy bo jak bliziutko to ubranek na przebranie nie zabieram a jak daleko to zawsze coś zabiore bo nigdy nie wiadomo co mi mała wywinie ;-)

reklama
No u nas w gondoli to oprócz Tosi nic się juz nie mieści:-D
Nie mam torby firmowej do wózka, ale mam inną torbę, do której pakuję te wszystkie potrzebne gadżety:-)Jest mi obojętne jak ona wygląda bo i tak lezy ona w koszu na zakupy pod wózkiem:tak:
Ale fajnie, że udało Ci się kasia tak dopasować torbę.Skoro masz ja mieć przewieszona tak jak na zdjęciu to musi to ze sobą grać:-):tak:

a ja chyba musze kupic juz szczoteczki do dziasel i gryzaki :szok: bo wszystko Szymon wklada do dzioba a mojego palca nie tyle co ssie co gryzie no i ślini sie jak nie wiem co. tylko co jest najlepsze na te dziasla??:eek:

Ja też chciałąm kupić torbę do x-ladera, ale teraz są nowe modele i kolory są troszkę inne..nie podobaj ami sie nie wiem co zrobić, bo inne torby mi jakoś nie leżą....a ja wszystko noszę rzucone w cały świat, w koszu na zakupy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Eah:eek::eek:

hmm..no taka torba to jest swietna rzecz;-)nie wyobrazam sobie zycia bez niej heheh <zartuje>:-D a tak na powaznie to ja do torby pakuje prawie wszystko...nawet jak wychodze na godzinke:cool2:
pampersy, chusteczki, sudocrem, ubranka na przebranie, pieluszke tetrowa, moj portwel, komorke, kropelki na rzyganko, infacol...hmm...to chyba juz wszystko:szok::laugh2::-D

Ja Konradowi nic nie daje na to ulewanie.przyzwyczailam sie juz.Nawet neonatolog moiw,ze taka juz jest jego fizjonomia i nic sie nie poradzi.Moje dzieci jak przestawaly pic mleko,przestawały ulewac...

No tak Tyciu, tylko ze Julka nie ulewala tak zwyczajnie...potrafila zwymiotowac wszystko co zjadla...pisalam juz gdzies o tym.....nie bylo to dla mnie normalne:confused:...teraz chociaz po tych kropelkach ulewa a nie rzyga <brzydko mowiac>,
tez nam mowila ze to jej takiv urok i ze minie

reklama
Madzix, a który w końcu kupiłas, bo pamiętam jak dyskutowałas z dziewczynami i miałaś dylemat, który lepszy?

Miśka5-faktycznie miałam poważny dylemat z tym leżaczkiem:tak::-D
ale ostatecznie zdecydowałam sie na ten tańszy model tzn.
NOWY LEŻACZEK - BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (195982527) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem z niego BARDZO zadowolona.Moja córcia właśnie w nim siedzi i gaworzy z zabawkami :-)
Jesli jeszcze masz ten dylemat co kupic.. moja mała nie znosi lezec w ciagu dnia w łóżeczku i dlatego zadna zabawka włożona do niego i tak sie nie sprawdzi. Za to lezaczek to strzał w 10! Ale nie wiem co lubi twoja córeczka?:confused:

Do góry