reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

U nas póki co wszędzie noszę fotelik. Mała o dziwo lubi w min leżeć. Pobujać można jak marudzi i nakarmić. Póżniej kupimy kszesełko do karmienia, dlatego ciągle się biję z myślami czy ten bujaczek potrzebny:eek:

reklama
Miśka 5: ciężko powiedzieć... My korzystamy i z jednego, i z drugiego w równym stopniu. Za to z fotelika samochodowego wcale, tylko jak jedziemy w podróż. Ale w bujaczku mała nie siedzi więcej niż godzinę na dzień w sumie. Więc równie dobrze, jeśli Twoje dzieciątko lubi fotelik, to może w nim siedzieć nadal (byle nie więcej niż 2 godziny na dobę) :tak:
To na teraz... a jak zacznie siedzieć to sama nie wiem, wtedy fotelik chyba już się nie sprawdzi :confused: Zobaczymy jak leżaczek....

Natomiast co do stojaczka to odkryłam, że jak małą pod nim zostawię na parę chwil to sama pod nim zasypia! Cud normalnie, bo tak ciężko ją uśpić w ciągu dnia, a tu taka miła niespodzianka ;-) Nie zawsze oczywiście się ta sztuczka udaje, ale zdarzyło się już kilka razy że położyłam nad nią stojaczek i poszłam zrobić sobie np coś do żarcia, przychodzę a bąbel śpi :-D Dlatego tego zakupu absolutnie nie żałuję ;-)

Miśka5! Dla mojej córci najbardziej trafionym zakupem okazał sie własnie bujaczek do 18kg.Uwielbia w nim lezec,podpasowały jej zabawki na paląku.
W dodatku sama zauwazyła ze gdy potrzasa nozkami to wprawia fotelik w lekki ruch co bardzo ja cieszy:-)

ja mam ten stojak gimnastyczny ale i tak zastanawiam sie nad bujaczkiem głównie dla tej wibracji:-p(nie chce mi sie bujac)

Agusia, jesli tylko dla wibracji, to najpierw sprawdz czy Twoja mała w ogóle toleruje wibracje, bo niektóre dzieci ich nie lubią. Poza tym wydaje mi sie ze tak jak działały wczesniej na Oliwkę uspokajająco, to teraz sa jej zupełnie obojętne.

Czy wiecie może gdzie w necie można kupić fajne i niedrogie książeczki dla maluszków? Albo który sprzedawca na Allegro ma jakiś wieszy wybór niedrogich i ładnie wydanych książeczek???

reklama
ja mam i lezaczek i stojaczek ale moj synem te wiszace zabawki ma w nosie :-(musze sama nimi ruszac aby mu gralo i swiecilo moze cos z nim nie tak?

Do góry