reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Za takie grosze :-)
Moja szwagierka dzis tez mi kupila na szmatkach ubranka z H&M
Moja szwagierka dzis tez mi kupila na szmatkach ubranka z H&M
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
wiesz Joasiek no właśnie u mnie jest tak ze wiktoria bardzo ładnie trzyma głowę w pionie i od dawna już jej główki nie podtrzymujęjak janoszę.a co do chusty to myślałam o takim typowym , że tak powiem kawle materiału który albo jest wiązany albo na kółkach, a nie taki sztywny,jak mi pokazałaś.i teraz to już sama nie wiem...
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ol ja tez mam chlopca ale uważam że są dla nich tez extra rzeczy ostatnio w h&M kupilam mu taka granatowa rewelacyjna kurtke kangurke tak sie ten fason nzawywa. granatowa z kapturem kieszeniami z przodu duza i na rekawkach dodatkowe sciagacze.taka dla faceta moj maz tez taka by chcial ale brak rozmiaru. a uwielbiam go w takiej bluzie z wielkim miesistym kapturze. mozemy tez szalec polo z postawionym kolnierzem i gotowy na podryw na spacerze.
reklama
Zazdroszczę wam tych słodkich sukieneczek, falbanek itp. Ja mogę się wyżywać jedynie w spodenkach w kant i koszulach z krawatem;-)
Dla chłopców też są śliczne ubranka.
Tak jak mówi karola-04 ja dla mojego chrześniaka kupowałam w h&m i byłam zachwycona jak udało mi się kupić ogrodniczki i do tego kapelusik albo sweterki i fajne bluzeczki mały wyglądał super
Sama chciałam mieć chłopca i ubierać go tak samo jak tatusia dla mnie to super wygląda jak widzę dwóch facetów jeden mały i duży i tak samo ubrani ;-)
Podziel się: