reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kupujecie super rzeczy dla swoich maleństw...
Kasiad śliczne ubranka
martula, gosia_k super płaszczyki

Ja już narazie sie wstrzymałam od kolejnych zakupów..Mały ma już mate, bawi sie grzechotkami, uwielbia maskotki, karuzela też go potrafi na dłużej zainteresować...wiec nie będę przesadzać, poza tym kaska też za bardzo sie wykrusza, a przy budowie każdy grosz jest ważny:tak::zawstydzona/y: Następny zakup to aparat za pieniążki z chrzcin, aby miał pamiątkę(i my przy okazji) i krzesełko do karmienia...:happy:

Irtasia, super to pianinko na stojaczku. Też się nad nim zastanawiałam. Powiedz mi czy jak się rusza te wiszące zabaweczki, to włącza się muzyczka i świecą światełka czy tylko klawisze je uruchamiają?

Na prawde switne zabaweczki kupujecie..
Irtasia swietny ten stojaczek:tak:
Ja chcialam kupic malej mate, ale sie na razie wstrzymam bo ona sie prawie niczym nie interesuje,:dry: dopiero co zaczela troszke zauwazac zabawki na tym stojaczku:

ale to tylko na 10 min:-( :baffled:

Kasiad jak sie walnie w grzechotki to wlacza sie muzyka i swiatelka a jak gra to pianinko i sie walnie w grzechotke to jest inny oddzwiek :tak:
A czy w twoim tez tak jest? a co wlaczaja sie jak sie kopnie ? bo widze taki na ebay i sie jeszcze zastanawiam nad tym twoim :tak:
Acha z tego stojaczka idzie pozniej zrobic konika na biegunach takiego maluskiego:tak:

Irtasia, ale się teraz wkurzyłam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Z tego stojaczka, który masz, to zrezygnowałam własnie z powodu, że jedna babka mi napisała, że grzechotki nie uruchamiają żadnej muzyczki ani swiatełek. Gdybym wiedziała, że jednak uruchamiają to bym wybrała twój stojaczek. Twoim stojaczkiem bedzie się Jenni dłużej bawiła :tak:
U mnie działa na też na podobnej zasadzie jak Twój, a stopy uruchamiają piszczałkę i dzwoneczek.
Nie kupuj drugiego, nie ma sensu, wg mnie zresztą Twój jest lepszy.

Kasiad niewiem czemu ale twoj stojaczek mi sie bardziej podoba :tak: moze dlatego ze ma to do nog:confused: ,zobacze po ile bedzie ten stojaczek aukcja konczy sie w niedziele:tak:

reklama
Do góry