reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

No macie racje dziewczyny :tak:
Ale zaszalałaś Kasiad, ładne ubranka :-)
A co do tej butelki to odstawie na razie herbatkę, tylko ze juz mi tesciowa placze ze dziecko jest głodne :( i ze trzeba dokarmić

reklama
To powiedz jej,ze mala jak jest na piersi,to wcale herbatki nie potrzebuje.Jak ma ochote ,to niech ja sama pije:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Powiedz,ze małej w zupelnosci wystarcza twoja piers i na pewno jest najedzona:wściekła/y:.Przez takie "dobre" dusze wiele dziewczyn przestaje karmic:wściekła/y:

ja na ekropke nie moge narzekac bo i paczka była ekspresem zamowiełam w niedziele o 23 we wtorek rano juz ja miałam .
jesli chodzi o gwrancje to tak jak Kasiad pisała (trzeba czytac opisy:-p)
a komentarz mam wystawiony
laski czy wy myslicie ze on nie mam co robic taki super sprzedawca?
on ma tysiace maili i jak miałby odpisac na wszystkie to........
jak mi jeden moim zdaniem dlugo nie wystawiał komentarza to namietnie przez 3 dni pisałam maile i wystawił
ostatnio po zakupie (jak pisza trza potwierdzic mailem) napisałam maila i dupa sprzedawca predzej wysłał paczke niz mi odpisał

jak towarl doszedl i jest ok to nie ma co narzekac. zgadzm sie z tym :tak:

a jesli chodzi o zabawki, to powiem szczerze ze kupuje Makreli zabaweczki i nie zaluje na nie piniedzy tylkow szytsko w granicach zdrowego rozsadku:tak: Moja malenka nie jest wrazliwcem, i bardzo lubi roznego rodzaju bodzce. nie reaguje na nie placzem czy zmeczeniem (oczywiscie caly czas vide: zdrowy rozsadek). i wcale a wcale niemam wyrzutow sumienia jak zostawie mala sama na macie przez 20 min kiedy sie ladnie bawi o w koncu kiedys przeciez musze umyc zeby i zjesc kanapke:tak:

poza tym oczywiscie bawie sie z mala, zagladam do zabaw fundamentalnych, wierszykow masazykow i oczywiscie nasze wlasne wymyslam, czytam kubusia puchatka na dobranoc,takze nie sadze ze z nadmiaru zabawek makrela jest poszkodowana:tak:

Kasiad sliczniusie te ubranka:tak:
Wczoraj poszlam do sklepu z mysla zeby kupic ten stojaczek z zabawkami co ty masz (ten co nozkami idzie kopac) ale niebylo:-( ale kupilam inny z Fisher Price ale niema tam tego do kopania nozkami a Jenni ma tez to narazie w nosie ,niewiem co z nia jest:-(

Irtasia, spokojnie czekaj. Jenni jest wcześniakiem i musisz się uzbroić w cierpliwość, bo większość umiejętności będzie nabywała później. Zresztą nawet wśród dzieci urodzonych o czasie są różnice, i to wszystko jest w normie. Nic na siłę. Pamiętasz jak czekałaś z niecierpliwością na jej uśmiech i guganie? A teraz jak ślicznie się śmieje i gadoli :-D
Na zainteresowanie zabawkami w końcu przyjdzie czas i na inne rzeczy też :tak:

Moja cora takiego miala i jeszcze krowke tiny love.Na dobra sprawe,to bawila sie nimi po roczku dopiero.

A co do tej butelki to odstawie na razie herbatkę, tylko ze juz mi tesciowa placze ze dziecko jest głodne :( i ze trzeba dokarmić

Skąd ja to znam :wściekła/y:powinien być wątek o czy marudzą teściowe :wściekła/y:

u mnie jest tak "powinna herbatki pić bo się dziecko odwodni"
albo "glukozę powinna dostawać codziennie" :wściekła/y:

A najbardziej mnie wkurzała "jakie drugie imię dacie bo u nas wszyscy mają po kilka?" :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry