reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziewczyny! chciałam Was uczulic na jednego sprzedawce z allegro-robinhoodpl(działa prawdopodobnie tez pod innym nickiem ekropka-wystawiają te same towary po róznych cenach) Wiem ,ze czesto sie zdarza ze kupujemy zabawki na tych samych aukcjach wiec moze komus ta wiadomosc sie przyda(niestety w pospiechu wystawiłam mu pozytywa zamiast dokładnie sprawdzic czy wszystko gra) Zamowiony towar otrzymałam po przedpłacie na konto ale:
1Naprawde długo musiałam na niego czekac i zaczełam sie juz mocno niepokoic
2.Brakuje karty gwarancyjnej(obiecanej na stronie sprzedawcy i paragonu-o które poprosiłam w mailu(maila zwrotnego tez nie dostałam)
3.Nie odbierają telefonów
4.Po zakończonej aukcji mieli przesłać maila z jakimis dodatkowymi informacjami ale tez go nie dostałam
5.Nie wystawili komentarza(mojej kumpeli tez nie wystawili).
Na szczescie przysłali mi zabawke ale nastepnym razem na pewno nie kupie u tego sprzedawcy...szkoda nerwów.

reklama
Agata, bardzo fajna zabawka :tak:

Madzix, ja właśnie kupiłam stojak Chicco od e-kropki. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do transakcji, ba, nawet byłam w szoku, że w dostałam zabawkę na drugi dzień po wpłaconych pieniążkach pomimo długiego majowego weekendu. Ale komentarza faktycznie jeszcze nie wystawił mi :confused:

Agata24 bardzo fajna ta pozytywka! Widziałam taka(albo bardzo podobna) w sklepie za prawie 60zł! bardzo mi sie spodobała ale ze względu na cene odpuściłam...chyba musze czesciej na allegro zagladac

Nie, ale paragonu nie chciałam, a gwarancji nie przysyłają oddzielnej, ten sprzedawca ma gwarancję zbiorczą i realizuje naprawę po przesłaniu numeru paczki, dlatego ten numer musiałam zachować - to jest częsta praktyka na Allegro. Co prawda jeszcze nic nie reklamowałam z Allegro, ale ten sposób realizacji napraw gwarancyjnych mają opisany na stronie "O mnie". Nie wiem, czy mówimy o tym samym sprzedawcy, ten od stojaczka nazywa się ekropka-com :confused:

ja Ali na allegro kupilam statnio nosidełko(takie na szelkach),od 3 m-ca można malucha w takim nosić i jest b.wygodne jak chcesz gdzieś szybko wyskoczyć;).no i leżaczek-bujaczek też zakupilam,bo Ala lubi siedzieć w foteliku samochodowym,ale jest w nim taka zwinięta w kłębek i mam wrażenie ,że jest jej niewygodnie,a leżaczek ma 3 opcje ustawienia;).faktycznie na allegro można dużo ciekawych rzeczy kupić taniej;)

reklama
ja tez kupiam lozeczko hauck od e-kropki. w czwartek wplacilam im pieniadze a wczoraj (sroda) pzyszlo lozeczko. nie najszybciej a zalezalo mi na czasie:dry:

I wszystko jest ok. Poza tym ze nie mam poaragonu, na maila nie odpisywali, a z ta gwarancja to jak jest Kasia?

Dziewczyny, suerowe zabaweczki dla dziciaczkow :tak: Kasia, ciuszki REWELACJA!!

Do góry