madzix
Fanka BB :)
Dziewczyny! chciałam Was uczulic na jednego sprzedawce z allegro-robinhoodpl(działa prawdopodobnie tez pod innym nickiem ekropka-wystawiają te same towary po róznych cenach) Wiem ,ze czesto sie zdarza ze kupujemy zabawki na tych samych aukcjach wiec moze komus ta wiadomosc sie przyda(niestety w pospiechu wystawiłam mu pozytywa zamiast dokładnie sprawdzic czy wszystko gra) Zamowiony towar otrzymałam po przedpłacie na konto ale:
1Naprawde długo musiałam na niego czekac i zaczełam sie juz mocno niepokoic
2.Brakuje karty gwarancyjnej(obiecanej na stronie sprzedawcy i paragonu-o które poprosiłam w mailu(maila zwrotnego tez nie dostałam)
3.Nie odbierają telefonów
4.Po zakończonej aukcji mieli przesłać maila z jakimis dodatkowymi informacjami ale tez go nie dostałam
5.Nie wystawili komentarza(mojej kumpeli tez nie wystawili).
Na szczescie przysłali mi zabawke ale nastepnym razem na pewno nie kupie u tego sprzedawcy...szkoda nerwów.
1Naprawde długo musiałam na niego czekac i zaczełam sie juz mocno niepokoic
2.Brakuje karty gwarancyjnej(obiecanej na stronie sprzedawcy i paragonu-o które poprosiłam w mailu(maila zwrotnego tez nie dostałam)
3.Nie odbierają telefonów
4.Po zakończonej aukcji mieli przesłać maila z jakimis dodatkowymi informacjami ale tez go nie dostałam
5.Nie wystawili komentarza(mojej kumpeli tez nie wystawili).
Na szczescie przysłali mi zabawke ale nastepnym razem na pewno nie kupie u tego sprzedawcy...szkoda nerwów.