reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
Najlepsze opinie słyszałam tylko o pampersach, więc kupiliśmy pampersy new born nr 1 :tak:
li_monka napisz gdzie kupowałaś i w jakiej cenie? ;-)

raabit - byłam w Auchan, tam Pampersy newborny kosztują prawie 24 - ale to chyba przeciętna cena :tak:
kupiłam też te Huggisy 2 ale one dużo drożej wyszły niż Pampersy - o czym zorientowałam się dopiero w domu. Paczka 48 pieluszek wyszła aż 33zł - ja zasugerowałam się wielkością paczki bo taka dużo większa od tych pampersów mi się wydawała... nie wiem czy to zawsze taka róznica w tych markach czy akurat tak mi się trafiło :wściekła/y:
Kupiłam tam jeszcze czteropak chusteczek do pupci Pampers sensitive za 28zł ale to chyba nie wyszło dużo taniej... jakaś już byłam chyba zmęczona tymi zakupami bo z pełnym wózkiem tam podjechałam do tych pieluch no i wyszło jak wyszło :dull:

li_monka pytam bo ja ostatnio w hurtowni Akpol kupiłam pampersy new born za 24,99zł a potem pojechałam do rossmana i tam były po 20zł! myślałam ze coś mnie trafi! bo 5zł na paczce to uważam, ze jest baaaaaaaaaardzo dużo! takze hurtownie art dziecięcych wcale nie oznaczają niższej ceny! :wściekła/y::no::szok:

O to musiała być jakaś niezła promocja na te pampersy, rzeczywiście 5zł na paczce to chyba sporo... No cóż pierwsze zakupy - mamy prawo popełniać drobne błędy;-), potem nabędziemy doświadczeń zakupowych i już będziemy wiedziały co i gdzie kupować żeby było najkorzystniej:tak:

Dzięki Rabit za podpowiedz ja poszłam do Rossmana i kupiłam tam poczke pampersów new born za 21zł ostatnią!

Natalka no to miałaś szczęście :tak: następnym razem też będe szukała kosmetyków nivea baby i pieluch pampers w rossmanie bo widze ze tam jest taniej niz w innych sklepach :tak:

reklama
dziewczyny a czy któras doświadczona juz mamusia używała pieluszek Happy start z bella baby?? bo ja własnie takie kupiłam jakoś tak nie wiem dlaczego ale ja przynajmniej do tej pory nie skarzyłam się na produkty bella

Do góry