reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
A czy któraś z Was miała styczność z wózkiem firmy SOJAN? W sumie nastawiłam się na chicco ten co reklamują teraz Trio Living Smart czy jakoś tak... ale ma małe kółka i małą gondolę, a dzidzia urodzi się na początku listopada więc całą zimę i pewnie do końca kwietnia będziemy musieli z gondolą jeździć, więc musi być spora.. byliśmy w dwóch sklepach i w obydwóch panie nam odradzały chicco - a właściwie już ich nie miały na stanie, bo wszystkie zwróciły do producenta.. i oglądaliśmy własnie Sojan x6, podobało mi się to, że jest to zestaw gondola, spacerówka i nosidełko/fotelik do auta który można też do kół przyczepić i wyskoczyć np. na zakupy szybkie, co u nas będzie się sprawdzało na 100%. Fajnym rozwiązaniem też jest to, że pokrowiec na gondolkę ma zamek na środku i można rozpiąć, np. żeby coś poprawić i nie trzeba całego pokrowca ściągać, wtedy dzidzi nie zawieje :) no i gondolka ma płozy, dzięki którym można jej używać bez kółek jako kołyski.. a cena nie najgorsza bo niecałe 1400 zł za cały zestaw w sklepie, a 1300 plus przesyłka w internecie, ale w internecie są tylko wózki dwukolorowe i dwa czy trzy w inne wzorki, a w sklepach można dostać tzw. limitowane, ładną mają kolorystykę :) ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii o tych wózkach...

Wózki Dziecięce :Sojan: producent wózków dziecięcych 3W1 spacerowych

Jesteś pewna, że chcesz taki fotelik? Bo ja jednak wolałabym taki z testami ADAC.

Co do reszty, to jak Ci pasuje na żywo i ma te zalety, o których piszesz to całkiem ok :)

reklama
Do góry