reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

wzorki fajne mają, jeśli chodzi o ceny to możesz zobaczyć na tanimaerket.pl widziałam promocje pościeli feretti-antyalergicznej dla dzieci, czyli bardzo delikatnej, dla małego dziecka, polecam

reklama
Hej dziewczyny:)
Nie chcę Wam zaśmiecac wątku, ale jeśli któraś byłaby zainteresowana to mam na sprzedaż ubranka dla niemowląt po moim Synku od 2zł już trochę sprane, np. 6 zł spiochy raz lub dwa ubrane, grzechotki, kołyskę. Myślę, że warto. Od rozmiaru 56-mam tego sporo, do rozmiaru 80. Proszę o PW, wyślę zdjęcia na maila:)
Wszystkiego dobrego dla Was i maluszków.
ps |Rojku uciekła od nas grudniówek do Was ;P

Ostatnia edycja:
Pościel feretti- słyszałam opinie mam, które mówiły, że jest ona idealna :p

Moi rodzice się pośpieszyli i kupili wózek :tak: Jak Wam się podoba? :)

Zdjęcie0432.jpgzdjęcie0433.jpgzdjęcie0434.jpgzdjęcie0435.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0432.jpg
    Zdjęcie0432.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 87
  • zdjęcie0433.jpg
    zdjęcie0433.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 85
  • zdjęcie0434.jpg
    zdjęcie0434.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 73
  • zdjęcie0435.jpg
    zdjęcie0435.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 73
Hehe, jakieś dwa tygodnie temu szłam z mamą przez miasto i widziałam ten wózek w sklepie, powiedziałam mamie, że jest śliczny i taki bym chciała tylko w kolorze turkusowym lub morskim (na wystawie był czerwony), więc wzięła sobie moje słowa do serca i zamówiła w moim wymarzonym kolorze :laugh2:

wóżek bardzo łądny. U nas jest tak jesli urodzi się chopiec wózek kupuja moi rodzice, jesli dziewczynka rodzice męża. A potem łóżeczko i wszytskie kiklumenty do łóżeczka :) zalezy co na kogo wypadnie:)

reklama
Do góry