reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Akutan świetne zakupy

Ja jak dobrze pojdzie dostane od kumpeli mala pake z pierdulkami typu mata, karuzela itp dla malej, narazie sie nie nastawiam ale obiecala wiec przynajmniej te wydatki bylyby z glowy :))

reklama
maggie ja dzisiaj poczynilam big zakupy: majtole poporodowe i podklady, smoczki do butelek takie zolte, i opakowanie termoizlolacyjne uniwersal;ne z canpol z tym ze butelki tt sa za grube. Zaraz bede testowac podgrzewacz.

a te podkłady to kupiłas do szpitala? Bo u mnie je dają, a potrzebne będą jeszcze do domu?
czy mam kupować nakładki na piersi do karmienia????

biedroneczka to super kumpela - to zawsze trochę pieniążków w kieszeni ,kurczaki no a mi to nikt nic nie chce dać no co za ludzie :-D w sumie to nie ma kto dać bo dzieci już maja większe :tak:
Dziś dzwoniłam w sprawie mojego łóżeczka będę miała albo w piątek wieczorem albo w poniedziałek kurierem-już się nie mogę doczekać jak będziemy z mężulkiem je skręcać :-).

Maggie - zakupy jak ta lala :-) ja ciągle się zastanawiam co jeszcze... mam ostatnią okazję kupienia czegoś na all ,bo Mężuś już w poniedziałek leci do Pl i mógłby wziąć to wszystko od razu...
LANA - Ty czekasz na łóżeczko,a ja na cholerny materacyk (13 dni po wpłacie pieniążków, 7 pracujących dni od wysłania go z UK i kupa)... czy ja mam ostatnio pecha czy jestem niecierpliwa??? :-)

LANA, Taycia no ja za wozkiem czekalam 2,5 tyg, bo coś sie opoxniali z wysyłka od producenta do sklepu

maggie a ty masz miec cesarke czy rodzisz SN. Bo w sumie to kwestia tego jak dlugo beda odchodzic wszelkie zaleglosci z macicy, jak szybko wyjdziesz do domu ze szpitala itp, mozesz potrzebowac takich podkladow jeszcze w domu, ewentualnie mozesz sobie kupic mega duze podpaski :)).

reklama
Jak to mój Mąż mówi : 'W gorącej wodzie kąpana' :-)
A jaki rozmiar materacyka? dużo płaciłaś?

115/ 66cm, pianka/kokos. nie wiem dokładnie ile, ale Pani powiedziała,że będzie ok 55zł.

[
maggie a ty masz miec cesarke czy rodzisz SN. Bo w sumie to kwestia tego jak dlugo beda odchodzic wszelkie zaleglosci z macicy, jak szybko wyjdziesz do domu ze szpitala itp, mozesz potrzebowac takich podkladow jeszcze w domu, ewentualnie mozesz sobie kupic mega duze podpaski :)).

ja mam cesarkę... w sumie to po to zawsze można podjechać do apteki.. a te nakładki do karmienia są potrzebne?

Do góry