reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

hi hi myszka energi to u mnie ostatnio dużo poniżej normy :tak: rozwarcie na 1 cm. szyjka 1,5 cm leżę od grudnia przez zagrożoną ciążę ,spacerki kilku min.tylko raz w tyg. teraz troszkę sobie czasami folguję,ale moja przepuklina w kręgołupie szybko daje mi znak ,że mam się położyć.Spacerek tak na pół godzinki i do domku a w domku nic kompletnie mi robić nie wolno też od początku ciąży -więc nie jest tak różowo,ale to już końcówka:-)

reklama
Fajne zakupki:D
dzisiaj jak byłam w pracy zajechałam do mojej ulubionej galerii i wyszłam z pełną torbą pół na pół wypchaną rzeczami dla mnie i dla Wiktorka- wzbogaciłam się o kolejną sukienkę, spódnicę i inne rzeczy na teraz i na po ciąży- bo większość rzeczy w rozmiarze max M. A synek - wklejam zdjęcia
P1060164 (Large).jpgP1060157 (Large).jpgP1060158 (Large).jpgP1060160 (Large).jpgP1060163 (Large).jpg

Dziewczynki super zakupki, ja juz omijam sklepy szerokim łukiem :-D ale korci mnie na maksa.
Cos z tymi paczkami jest, bo czekam na karuzelke wysłana w piatek (z Polski) i dalej jej nie ma :szok: a jutro juz czwartek.

akutan -śliczne skarby nabyłaś -słodziaki :tak:ten śpiworek i ta kapka ala kocyk cuda :-).Śpiworek mam bardzo podobny napewno sie przyda :tak:
Bishopka to tylko poczta tak się spieszy ,że dojśc nie może:tak:bądź cierpliwa napewno dojdzie:tak:

Ostatnia edycja:
Kurcze muszę znaleźć u mnie 5-10-15 bo marzę o takim śpiworku, a trudno coś w takiej cenie dostać, nawet używki na all nie mogę upolować:-(

reklama
Do góry