reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Akutan świetne zakupy

Ja jak dobrze pojdzie dostane od kumpeli mala pake z pierdulkami typu mata, karuzela itp dla malej, narazie sie nie nastawiam ale obiecala wiec przynajmniej te wydatki bylyby z glowy :))

reklama
maggie ja dzisiaj poczynilam big zakupy: majtole poporodowe i podklady, smoczki do butelek takie zolte, i opakowanie termoizlolacyjne uniwersal;ne z canpol z tym ze butelki tt sa za grube. Zaraz bede testowac podgrzewacz.

a te podkłady to kupiłas do szpitala? Bo u mnie je dają, a potrzebne będą jeszcze do domu?
czy mam kupować nakładki na piersi do karmienia????

biedroneczka to super kumpela - to zawsze trochę pieniążków w kieszeni ,kurczaki no a mi to nikt nic nie chce dać no co za ludzie :-D w sumie to nie ma kto dać bo dzieci już maja większe :tak:
Dziś dzwoniłam w sprawie mojego łóżeczka będę miała albo w piątek wieczorem albo w poniedziałek kurierem-już się nie mogę doczekać jak będziemy z mężulkiem je skręcać :-).

Maggie - zakupy jak ta lala :-) ja ciągle się zastanawiam co jeszcze... mam ostatnią okazję kupienia czegoś na all ,bo Mężuś już w poniedziałek leci do Pl i mógłby wziąć to wszystko od razu...
LANA - Ty czekasz na łóżeczko,a ja na cholerny materacyk (13 dni po wpłacie pieniążków, 7 pracujących dni od wysłania go z UK i kupa)... czy ja mam ostatnio pecha czy jestem niecierpliwa??? :-)

LANA, Taycia no ja za wozkiem czekalam 2,5 tyg, bo coś sie opoxniali z wysyłka od producenta do sklepu

maggie a ty masz miec cesarke czy rodzisz SN. Bo w sumie to kwestia tego jak dlugo beda odchodzic wszelkie zaleglosci z macicy, jak szybko wyjdziesz do domu ze szpitala itp, mozesz potrzebowac takich podkladow jeszcze w domu, ewentualnie mozesz sobie kupic mega duze podpaski :)).

reklama
Jak to mój Mąż mówi : 'W gorącej wodzie kąpana' :-)
A jaki rozmiar materacyka? dużo płaciłaś?

115/ 66cm, pianka/kokos. nie wiem dokładnie ile, ale Pani powiedziała,że będzie ok 55zł.

[
maggie a ty masz miec cesarke czy rodzisz SN. Bo w sumie to kwestia tego jak dlugo beda odchodzic wszelkie zaleglosci z macicy, jak szybko wyjdziesz do domu ze szpitala itp, mozesz potrzebowac takich podkladow jeszcze w domu, ewentualnie mozesz sobie kupic mega duze podpaski :)).

ja mam cesarkę... w sumie to po to zawsze można podjechać do apteki.. a te nakładki do karmienia są potrzebne?

Do góry