reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dziewczyny te które chcą karmić piersią...a jakieś herbatki na laktacje sa potrzebne? i co z kolkami jak dziecko złapią?
Moja Mamcia jednak nie przylatuje,a teściowa będzie gdzieś 2 tyg po urodzeniu,więc chcę mieć wszystko pod ręką w razie czego...
Maggie - też się zastanawiam,ale nakładki widziałam w tesco,więc można je kupić tu... ale niewymiarowy materacyk,haha :-):-D cena za to mega fajna :-)

reklama
Maggie - to ja to samo...siedziałam na necie kilka dni, wynalazłam kolesia z UK ,a co się okazało? że w takim dużym sklepie ,u mnie w mieście 'Argos' są materacyki ... co prawda różnią się o 1cm (ja potrzebuje 118 x 56,a tam był 117 x 54 i za 30 euro),a ja zapłaciłam 35 euro i siedzę jak ten dureń każdego dnia wyczekując poczty....:wściekła/y:
Megamarion - pochwal się Nam :-)

maggie- ponoc te nakładki nie sa nie zbedne ale przydatne gdy maluch mocno ci sutki pogryzie. Ale sa one dostepne w kazdym sklepie wiec mysle ze nie ma sensu kupowac ich wczesniej
Taycia- nam polozna mowila ze te wszytskie herbatki na laktacje sa zbede bo w zaden sposob nie działaja i mozna ich chyba wypic maks. 2-4 filizanki (czyli cos mniejszego niz kubek) dziennie i lepiej zainwestowac w zgrzewke butelek piwa Karmi i popijać jedna dzinnie

ja jestem w trakcie kupowania na internecie , i im wiecej ogladam tym wiecej chce..............na razie w koszyku zakupowym mam wreszcie posciel, pare paczek malych pampkow (bo tansze), hustaweczke i zastanawiam sie nad innymi rzeczami...

Najlepiej jakbyśmy dawały linki co kupiłyśmy,ale komu się będzie chciało to robić,bo zawsze łatwiej poglądnąć co można jeszcze kupić :-) ja na razie muszę kupić termoopakowanie do butelki,ale co tylko to? :-D

devi ale jakie Karmi ma działanie że pomaga? Ja nie słyszałam o tym...
Bo mnie by chyba zjedli w rodzinie:-D więc muszę wiedzieć czym się bronić...

myszka- Karmi ponoć wspomaga i rozkreca laktacje...ponoc to potwierdzone naukowo i nawet na nie ktorych oddziałach Karmi stoi na oddzile z zaleceniem picia jednej butelki dzienni

reklama
Fajnie:-) Lubie takie zalecenia!! Dzięki!;-)
A w ciąży można od czasu do czasu Karmi?? Bo ja byłam z tych pijących;) a od początku ciąży NIC!

Ostatnia edycja:
Do góry