reklama
tyle ,że takich ' wyczesanych' to tez mam pełno bo sama je przysyłałam z Anglii. A że były używane tylko kilka razy to wyglądają jak nowe....
Poczekam do czerwca, na pewno będą przeceny więc jakieś chociaż drobiazgi kupię
Poczekam do czerwca, na pewno będą przeceny więc jakieś chociaż drobiazgi kupię
dominic śliczne ciuszki, ja póki co kupiłam tylko używane spodenki z adidasa, a tak to kupuje nowe ubranka na aukcji u babki z mojego miasta.
SUPER FAJNE SPODNIE ADIDAS rozm.62 (1547959223) - Aukcje internetowe Allegro a do spodenek dostałam jeszcze bluzeczke gratis, tylko że na 80 cm, nie szkodzi, poczeka.
SUPER FAJNE SPODNIE ADIDAS rozm.62 (1547959223) - Aukcje internetowe Allegro a do spodenek dostałam jeszcze bluzeczke gratis, tylko że na 80 cm, nie szkodzi, poczeka.
Oli.B
Fanka BB :)
eee maggie to wyluzuj, kup mu coś fajnego za te pieniądze zamiast wydawać zbędnie kasę na ubrania. Albo jakieś dużo większe jak masz silną potrzebę ciuchową ;-)tyle ,że takich ' wyczesanych' to tez mam pełno bo sama je przysyłałam z Anglii. A że były używane tylko kilka razy to wyglądają jak nowe....
Poczekam do czerwca, na pewno będą przeceny więc jakieś chociaż drobiazgi kupię![]()
eee maggie to wyluzuj, kup mu coś fajnego za te pieniądze zamiast wydawać zbędnie kasę na ubrania. Albo jakieś dużo większe jak masz silną potrzebę ciuchową ;-)
kochana ja mam ciuchy dla niej do 2 roku życia
Dominic i Bishopka- fajowe ciuszki.
dzisiaj też wymaszerowałam z torbą ciuchów z ciuch ciucha i stwierdziłam, że resztę dokupię na przecenach i nówki jakieś.
Koleżanka mi poleciła takie body- zapinane po całości. Mówiła, że w takie warto zainwestować, bo są mega wygodne w użytkowaniu
body - Body Wiązane białe kotek r. 62 - Pinokio - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy
dzisiaj też wymaszerowałam z torbą ciuchów z ciuch ciucha i stwierdziłam, że resztę dokupię na przecenach i nówki jakieś.
Koleżanka mi poleciła takie body- zapinane po całości. Mówiła, że w takie warto zainwestować, bo są mega wygodne w użytkowaniu
body - Body Wiązane białe kotek r. 62 - Pinokio - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy
reklama
Dominic i Bishopka- fajowe ciuszki.
A ja wolę takie zapinane na dole tylko, takie też miałam ale za dużo tu guziczków;-)
Podziel się: