reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

maggie ja dokupuję tylko parę sztuk na wielkie wyjścia ;-). jakieś wyczesane spodenki, buty..... I koniecznie nowe

reklama
Dokładnie, do lekarza czy na jakieś wyjścia między ludzi, co by młody nie musiał się wstydzić, że go matka tylko w używki ubiera;-)

tyle ,że takich ' wyczesanych' to tez mam pełno bo sama je przysyłałam z Anglii. A że były używane tylko kilka razy to wyglądają jak nowe....
Poczekam do czerwca, na pewno będą przeceny więc jakieś chociaż drobiazgi kupię:)

tyle ,że takich ' wyczesanych' to tez mam pełno bo sama je przysyłałam z Anglii. A że były używane tylko kilka razy to wyglądają jak nowe....
Poczekam do czerwca, na pewno będą przeceny więc jakieś chociaż drobiazgi kupię:)
eee maggie to wyluzuj, kup mu coś fajnego za te pieniądze zamiast wydawać zbędnie kasę na ubrania. Albo jakieś dużo większe jak masz silną potrzebę ciuchową ;-)

eee maggie to wyluzuj, kup mu coś fajnego za te pieniądze zamiast wydawać zbędnie kasę na ubrania. Albo jakieś dużo większe jak masz silną potrzebę ciuchową ;-)

kochana ja mam ciuchy dla niej do 2 roku życia:) nie mam jeszcze żadny 'akcesoriów' ale kupowanie pościeli, rożków, butelek już tak nie cieszy:(

reklama
Dominic i Bishopka- fajowe ciuszki.
dzisiaj też wymaszerowałam z torbą ciuchów z ciuch ciucha i stwierdziłam, że resztę dokupię na przecenach i nówki jakieś.
Koleżanka mi poleciła takie body- zapinane po całości. Mówiła, że w takie warto zainwestować, bo są mega wygodne w użytkowaniu
body - Body Wiązane białe kotek r. 62 - Pinokio - TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy

A ja wolę takie zapinane na dole tylko, takie też miałam ale za dużo tu guziczków;-)

Do góry