reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Taycia super ciuszki. I jaka cena:)?

Bishopka licytujesz u mojej ulubienicy na allegro:) Ona zazwyczaj ma cenę min 600zł ale ciuszki przepiękne!!

reklama
Taycia śliczne ubranka. I jaka cena!
Bishopka a te z Twojej licytacji to wyglądają jak nówki. Chyba warto się o nie pobić;-) Trzymam kciuki. Ja też pewnie się na coś znowu skusze.

Dzisiaj byłam na krótkim spacerku po sklepie z art.dziecięcymi i myślałam ,że zawału dostanę takie ceny przynajmniej u mnie w Świnoujściu :szok: np. przewijak taki na łóżeczko 65 zł.a na allegro od 40-50zł.nawet gdybym zamówiła tylko przewijak to i tak z kosztami wysyłki będzie o wiele taniej a wiadomo,że jeszcze zamówię kilka innych rzeczy i za przesyłkę płacę tylko raz .Smoczki lovi 2 szt.u mnie 27zł. na allegro 19zł.i tak grosz do grosza i spora sumka się uzbiera:tak:

LANA ja w jednym sklepie z art. dziecięcymi zapłaciłam za pajacyki i body 47 zeta i to nie jakieś firmówki. Dlatego będę już takie sklepy omijać z daleka i jak coś to allegro.

Dzisiaj też wracając ze spaceru zahaczyliśmy z mężusiem o sklep dziecięcy i powiem wam mile byłam zaskoczona bo ciuszki były w cenie allegro i niektóre akcesoria typu wanienka, łóżeczko też. Ale tu mówię o nówkach. Jeszcze muszę zrobić dokładną listę i porównać. Pewnie zakupię część tak a część tak:D

reklama
Do góry