reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Sagaa -ależ cudowne te ubranka! ja też już zrobiłam miejsce w szufladzie i kolekcjonuję... trochę kupuję tu, trochę na all wysyłam Mamie,a trochę jest u Męża,bo będzie w Pl w lipcu to zabierze :-D kocham robić zakupy dla Maleństwa :-)

reklama
Taycia to pochwal sie jak bedziesz mogla ja tez uwielbiam te ciuszki i reczy do dzieciaczkow;-)

Mnie nie trzeba długo namawiać :-) :-D czekam na tą przesyłkę,bo wygrałam aukcję :
SNOOPY - komplet dla chłopca - 62 / 68 cm (1548164859) - Aukcje internetowe Allegro

Mój Mąż nic nie wie,bo on nie chce używanych rzeczy,ale przecież i tak trzeba je dobrze wyprać,a co taki maluszek poniszczy? przesyłka ma dojść do Mamy ,która Nam te rzeczy 'kupiła' :-D:-D oczywiście tutaj pokupuje nowe,ale jakby nie patrzeć troszkę tych rzeczy jest potrzebne ;-)

reklama
Do góry