reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

A mi właśnie udało się wygrać aukcję monitora oddechu. Taki gadżet- dziwny jak na jeden z pierwszych zakupów.
Kupiłam z myślą, że może będę lepiej spała jak dzidzia będzie monitorowana. Niani nie chcę bo jak płakać będzie to będę słyszeć. Planuję żeby od początku spało w innym pokoju. Ale to czy przestanie oddychać to już nie usłyszę.
Pewnie wydałam kasę bez potrzeby.... mam mieszane uczucia

A teraz wygrałam jeszcze jedną aukcję :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1550311417

zamiast się skupić na prawdziwie potrzebnych rzeczach ja zaczynam od takich...

Ostatnia edycja:
reklama
akutan ja mam monitor oddechu, bo mój synek miał bezdechy. Mimo, że ważył 3570 więc nie był wcześniakiem. Teraz nawet jak nic nie zauważę to zamierzam zakładać przez pierwsze pół roku na noc.

Więc dla mnie to jest priorytet, żeby mieć monitor... w końcu tyle rzeczy się zbędnych kupuje

akutan - ja tez mam monitor oddechu po synku, kupiłam chociaż nie miał bezdechu, ale czułam sie bezpieczna, ja to wogóle miałam jakość schize naczytałam sie tyle na ten temat że nie wyobrazałam sobie funkcjonowania bez tego teraz tez, wiec jak najbardziej bardzo dobry zakup!!

witajcie kobietki, widze ze pokazał sie temat monitorów oddechów , oststnio przerabiałam ten temat i chyba zakupie Angelcare [opcja z niania ktora informuje co i jak] zastanawiałam sie jeszcze nad snuzzą ale przeraza mnie ze jak bede na dole [pokój dziecka jest na pietrze] to pikania moge nie dosłyszec a tak nianie biore wszedzie + maty działają na ruch ... a płacz jak to ktos powiedział to na pewno usłyszę ...

ps ponoc to działa razem ze wszystkimi materacykami [ na pewno z lateksowymi, polecaja na stronce ktora ostatnio tu dodałam]

ja-mama ja mam snuzę i o tyle jest fajna, że jak jechałam samochodem mogłam zamontować bez problemu, czy w wózku na spacerze :-)
A dźwięk ma tak piszczący, że trudno nie dosłyszeć ;-)

Wczoraj chyba z dwie godziny zastanawiałam się kupić, nie kupić. W końcu jak zaczęłam to nie wiedziałam kiedy skończyć. Ciuszki używane ale za nowe musiałabym dać jednak więcej a młodemu to bez różnicy w czym będzie w domu czy na spacerze leżeć w wózku:-)
*BŁĘKITNA BLUZA*56 cm* (1559052250) - Aukcje internetowe Allegro
*CARTERS* BODY 0-3 m* (1559051658) - Aukcje internetowe Allegro
**MATALAN**Uroczy z stateczkiem**0-3m (1551775092) - Aukcje internetowe Allegro
To oczywiście tylko część ;-)

akutan -monitor oddechu to super zakup,ja również zamierzam kupić i najlepszy jaki wyprodukowano na rynku to snuza hallo-i taki właśnie kupię dla własnego spokoju.Snuza hallo rózni sie tym od innych monitorków ,że w czasie bezdechu jako jedyny monitor stymuluje oddech.Mam zamiar kupić na aukcji allegro.
dominic-ale słodziaki kupiłaś -sliczne:-)

reklama
Do góry