reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
tak tak tez podoba mi sie w tych łóżeczkach ze można się z nimi łatwo przemieszczać bo maja kołka;) jaa stwierdziłam ze z tego przewijaka i tak nie będę korzystać;) wiec on akurat u mnie bedzie zbędny;) no i podoba mi sie w nich tez to ze jest ta wibracja delkiatna i melodyjki no i płozy;) wogole same plusy takiego łozeczka widze;) takze u nas na 1000% bedzie takie;)

ja używałam butelek avent AVENT Butelka do karmienia 125ml 2szt 0% BPA SCF660/27 philips. Ale teraz chyba zdecyduję się na Tommee Tippe bo wizualnie mi się bardzo podobają :-)

Chociaż wydaje mi się, że aventu są lepsze potem dla dziecka do trzymania, tomme jest za bardzo szeroka jak na małe rączki. A trudno jest malucha przestawić do smoczka innej firmy. No zobaczymy

Ostatnia edycja:
tak tak tez podoba mi sie w tych łóżeczkach ze można się z nimi łatwo przemieszczać bo maja kołka;) jaa stwierdziłam ze z tego przewijaka i tak nie będę korzystać;)
Monila ja też na początku nie kupowałam przewijaka, a po 2 dniach mąż latał do sklepu kupować tak mnie plecy bolały, a przede wszystkim rana po cc jak przewijałam :-):-):-):-):-)

Avent-to naprawdę bardzo dobra firma 11 lat temu kupowałam mojej córce butelke nie- kapka z łapkami niezniszczalna i miałam takie nakładki silikonowe na bolące sutki z tej firmy w pięknym różowym plastikowym pudełeczku

yhym no to juz inna sprawa.... zobaczymy po porodzie;) bo teraz widzę ze to robi różnice przy normalnym i cc... ;) choc moja ciocia po c z blizniakami nie miała przewijaka i przewijała malenstwa na lozlu i nie narzekała na nich;) ale to zalezy od kobiety tak mi sie wydaje;)

Oli te butelki i smoczki z Tommy ;)

Marcelina tak tak maja płozy i rożne bajery ;) dlatego jak bedziemy szukać to full opcji;) nie mowie ze to ma byc odrazu dokładnie taki sam jak ten co skopiowałam tylko cos bardzo do tego zblizone;)

Ostatnia edycja:
reklama
Monila myślę, że ze schylaniem to jest problem i przy normalnym i przy cc. Ja bardzo miło wspominam cesarkę, bardzo dobrze ją zniosłam, ale nie da się ukryć że schylanie, czy podnoszenie z łóżka do najprzyjemniejszych nie należy. Po kąpaniu też mi się idealnie sprawdzał w łazience :)

Do góry