reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

AGA IRLANDIA
fajowa ta dostawka do wozka, chyba taka sobie sprawie, a wlasciwie to tak do jakiego wieku(starszego dziecka na nakladce) mozna ja uzywac?

reklama
Susumali wiesz co na allegro masz pelno tych dostawek i tam mozesz poczytac do ilu kg sa te dostawki:) moje dziecko bedzie mialo 2 latka gdy nastepne sie urodzi,wiec zbytnio nie patrzylam ,bo ona mala......ale widzialam dzieci 4-5 letnie na takich dostawkach rowniez:)

jest jeszcze jedno cudenko jak znajde zdjecie to Wam pokaze:)
rowerek.jpg

Dostawka BUGGYPOD SMORPH okazja (1431367824) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
dzieki AGA, no bo ja wlasnie mam obawy ze moj w sierpniu 4,5 letni leniuszek- starsza corcia bedzie cos takiego potrzebowala...

kochane a ja to mam męke z miom, bo sie uparł że che kupic wózek tylko jak znajdzie taki jak chce to albo czerwony albo niebiieski. Tłumacze że dopiero chce zacząć coś kupowac jak bdede wiedziała co nasze po serduszkiem, bo wiadomo że chłopakowi nie kupie czerwonego wózka. Ale dobra wiadomość zgodził sie na wózek ze skręcanymi kółkami. tylko musze go jeszcze powstrzymać do piatku, ale choleryk zaczął jakś licytacje i mam nadzieje że go przebiją. Stwierdziłam że kupie używany tak mi poleciła koleżanka, powiedziała że nie ma sensu kupowac nowego bo można dostać w bardzo dobtym stanie używane i oczywiscie dużo taniej, no a ja teraz nie moge szastać kasą.

Ale sie rozpisałam kończe i uciekam leżeć, papa

jawdzialam tutaj bardzo czesto te platformy przy normalnych spacerowkch,ale chyba wozek musi miec dluzsze raczki.....ale generalnie calkiem niezle rozwiazanie...
a widzialyscie co dodalam do mojego posta wyzej? jeszcze fajniejsza rzecz

ja mam po malej taki wozek
http://allegro.pl/graco-quattro-tour-delux-logico-s-baza-folia-i1418034061.html
tylko w kolorze bezowym:) jak nie sprzedam to bede miec dla malenstwa a jak sprzedam to pewnie jakis inny znajde:)no i mam podwojny jeszcze:)

Ostatnia edycja:
aga też widziałam tą drugą dostawkę, ale to dla starszego chyba. Mój będzie miał dwa lata i nie wiem czy nie za mały

reklama
Do góry