reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Susumali wiesz co na allegro masz pelno tych dostawek i tam mozesz poczytac do ilu kg sa te dostawki moje dziecko bedzie mialo 2 latka gdy nastepne sie urodzi,wiec zbytnio nie patrzylam ,bo ona mala......ale widzialam dzieci 4-5 letnie na takich dostawkach rowniez
jest jeszcze jedno cudenko jak znajde zdjecie to Wam pokaze
Dostawka BUGGYPOD SMORPH okazja (1431367824) - Aukcje internetowe Allegro
jest jeszcze jedno cudenko jak znajde zdjecie to Wam pokaze
Dostawka BUGGYPOD SMORPH okazja (1431367824) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Oli.B
Fanka BB :)
ta jest super bo dziecko może jeszcze usiąść, tylko zastanawiam się jak sie prowadzi wtedy taki wózek
LITAF UNIWERSALNA DOSTAWKA STOJAK DO WÓZKA (1429067739) - Aukcje internetowe Allegro
LITAF UNIWERSALNA DOSTAWKA STOJAK DO WÓZKA (1429067739) - Aukcje internetowe Allegro
kasica88
Fanka BB :)
kochane a ja to mam męke z miom, bo sie uparł że che kupic wózek tylko jak znajdzie taki jak chce to albo czerwony albo niebiieski. Tłumacze że dopiero chce zacząć coś kupowac jak bdede wiedziała co nasze po serduszkiem, bo wiadomo że chłopakowi nie kupie czerwonego wózka. Ale dobra wiadomość zgodził sie na wózek ze skręcanymi kółkami. tylko musze go jeszcze powstrzymać do piatku, ale choleryk zaczął jakś licytacje i mam nadzieje że go przebiją. Stwierdziłam że kupie używany tak mi poleciła koleżanka, powiedziała że nie ma sensu kupowac nowego bo można dostać w bardzo dobtym stanie używane i oczywiscie dużo taniej, no a ja teraz nie moge szastać kasą.
Ale sie rozpisałam kończe i uciekam leżeć, papa
Ale sie rozpisałam kończe i uciekam leżeć, papa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jawdzialam tutaj bardzo czesto te platformy przy normalnych spacerowkch,ale chyba wozek musi miec dluzsze raczki.....ale generalnie calkiem niezle rozwiazanie...
a widzialyscie co dodalam do mojego posta wyzej? jeszcze fajniejsza rzecz
ja mam po malej taki wozek
http://allegro.pl/graco-quattro-tour-delux-logico-s-baza-folia-i1418034061.html
tylko w kolorze bezowym jak nie sprzedam to bede miec dla malenstwa a jak sprzedam to pewnie jakis inny znajdeno i mam podwojny jeszcze
a widzialyscie co dodalam do mojego posta wyzej? jeszcze fajniejsza rzecz
ja mam po malej taki wozek
http://allegro.pl/graco-quattro-tour-delux-logico-s-baza-folia-i1418034061.html
tylko w kolorze bezowym jak nie sprzedam to bede miec dla malenstwa a jak sprzedam to pewnie jakis inny znajdeno i mam podwojny jeszcze
Ostatnia edycja:
M
musia05
Gość
Juz zaczynacie zakupy? my czekamy do 5 mca
reklama
Podziel się: